فراخ مشــــويه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

ام يوسف
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمةام يوسف

فراخ مشــــويه


الطريقه:

3وراك

2بصله وسط

1جزرة وسط

2فلفل اخضر

1ليمون

التوابل:

معلقه صغيره كسبره مطحونه

ملعقه صغيره فلفل اسود

ملعقه صغيره كمون

ملعقه صغيره شمر

ملعقه صغيره قرفه

ملعقه صغيره زنجبيل

ملعقه صغيره حبة البركه

ملعقه صغيره حبهان

4ورقات لورى

ملعقه صغيره ينسون

ملح حسب الرغبه



الطريقه:

نحط التوابل كلها مع بعضها ونحط عليهم البصل بعد اما يتفرم فى الكبه ونقطع عليهم الجزر والفلفل والملح


وبعدين
نحط عليهم الوراك ودخلى التتبيله بين الجلد واللحم لمده لا تقل عن 7 ساعات
وبعدين ترصيهم على شبكة الفرن وتحطى تحتيهم صينيه فيها ميه وبعدين تسيبيهم
لحد ما يستوا وبعدين تولعى من فوق لحد ما يحمروا وتطلعيهم فى صينيه وتحطى
وسطهم قشرة بصل كبيره مغسوله وتحطى حته فحمه متولعه ونقدح حتة سمنه وبعدين
نحطها على الفحمه ون قفل عليها بغطا محكوم جدا وبعدين بالهنا والشفا



اترككم مع الصور















استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
فراخ مشــــويه :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى