وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 فراخ مشــــويه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
29042013
مُساهمةفراخ مشــــويه


فراخ مشــــويه


الطريقه:

3وراك

2بصله وسط

1جزرة وسط

2فلفل اخضر

1ليمون

التوابل:

معلقه صغيره كسبره مطحونه

ملعقه صغيره فلفل اسود

ملعقه صغيره كمون

ملعقه صغيره شمر

ملعقه صغيره قرفه

ملعقه صغيره زنجبيل

ملعقه صغيره حبة البركه

ملعقه صغيره حبهان

4ورقات لورى

ملعقه صغيره ينسون

ملح حسب الرغبه



الطريقه:

نحط التوابل كلها مع بعضها ونحط عليهم البصل بعد اما يتفرم فى الكبه ونقطع عليهم الجزر والفلفل والملح


وبعدين
نحط عليهم الوراك ودخلى التتبيله بين الجلد واللحم لمده لا تقل عن 7 ساعات
وبعدين ترصيهم على شبكة الفرن وتحطى تحتيهم صينيه فيها ميه وبعدين تسيبيهم
لحد ما يستوا وبعدين تولعى من فوق لحد ما يحمروا وتطلعيهم فى صينيه وتحطى
وسطهم قشرة بصل كبيره مغسوله وتحطى حته فحمه متولعه ونقدح حتة سمنه وبعدين
نحطها على الفحمه ون قفل عليها بغطا محكوم جدا وبعدين بالهنا والشفا



اترككم مع الصور















كاتب الموضوع : ام يوسف
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

فراخ مشــــويه :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

فراخ مشــــويه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى: