منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» مطابخ الاكليريك ( شركة بلت ان للمطابخ 22759390-01211445057)
أمس في 19:47 من طرف minamrmr

» (الأميرة)متميزون في تصنيع ارواب التخرج والكابات والأوشحه للجامعات والمدارس
أمس في 17:41 من طرف joka.jaky

» الأميرة_ متخصصون في صناعة اليونيفورم لجميع المجالاتUniforms companies in Egypt
أمس في 16:21 من طرف joka.jaky

» اكرم لتصنيع وتوريد ارواب وقبعات وأوشحة وملابس التخرجUniforms Company in cairo
أمس في 15:19 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 14:43 من طرف besa

» شركة أكرم _متخصصون في تصنيع جميع انواع اليونيفورمUniforms factory in Egypt
أمس في 14:39 من طرف joka.jaky

» مصنع السلام_تصنيع جميع انواع اليونيفورم والملابس الجاهزة(تصنيع لحساب الغير)
أمس في 13:39 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 13:35 من طرف lolomagdy

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 13:11 من طرف samahreda

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 13:04 من طرف samahreda

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 12 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 12 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

فراخ مشــــويه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

29042013

مُساهمة 

???? فراخ مشــــويه




فراخ مشــــويه


الطريقه:

3وراك

2بصله وسط

1جزرة وسط

2فلفل اخضر

1ليمون

التوابل:

معلقه صغيره كسبره مطحونه

ملعقه صغيره فلفل اسود

ملعقه صغيره كمون

ملعقه صغيره شمر

ملعقه صغيره قرفه

ملعقه صغيره زنجبيل

ملعقه صغيره حبة البركه

ملعقه صغيره حبهان

4ورقات لورى

ملعقه صغيره ينسون

ملح حسب الرغبه



الطريقه:

نحط التوابل كلها مع بعضها ونحط عليهم البصل بعد اما يتفرم فى الكبه ونقطع عليهم الجزر والفلفل والملح


وبعدين
نحط عليهم الوراك ودخلى التتبيله بين الجلد واللحم لمده لا تقل عن 7 ساعات
وبعدين ترصيهم على شبكة الفرن وتحطى تحتيهم صينيه فيها ميه وبعدين تسيبيهم
لحد ما يستوا وبعدين تولعى من فوق لحد ما يحمروا وتطلعيهم فى صينيه وتحطى
وسطهم قشرة بصل كبيره مغسوله وتحطى حته فحمه متولعه ونقدح حتة سمنه وبعدين
نحطها على الفحمه ون قفل عليها بغطا محكوم جدا وبعدين بالهنا والشفا



اترككم مع الصور















الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

فراخ مشــــويه :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى