اعلان

طريقة عمل صدور الفراخ بصلصة الخردل

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 73591
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

طريقة عمل صدور الفراخ بصلصة الخردل

المقادير:1 كيلوصدور الفراخ مخلية 2 ثمرةفلفة احمر حار مقدارمكعبات بصل اخضر 1 ملعقة زبدة كبيرة مقدارحبهان ومستكة مطحونة مقدارملح وفلفل اسود مقدارماء بصل وخل مقداركوسة مسلوقة بالبخار التحضير:نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
الطبخ: نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.
نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم.

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى