منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 22 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 22 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

طريقة عمل صدور الفراخ بصلصة الخردل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

26042013

مُساهمة 

default طريقة عمل صدور الفراخ بصلصة الخردل




طريقة عمل صدور الفراخ بصلصة الخردل

المقادير:1 كيلوصدور الفراخ مخلية 2 ثمرةفلفة احمر حار مقدارمكعبات بصل اخضر 1 ملعقة زبدة كبيرة مقدارحبهان ومستكة مطحونة مقدارملح وفلفل اسود مقدارماء بصل وخل مقداركوسة مسلوقة بالبخار التحضير:نغسل الفراخ كويس بالماء والخل والملح,وبعدين نشطف الفراخ ,وبعدين نتبل الفراخ بماء البصل والملح والفلفل ونسبها نصف يومفى الثلاجة عشان تشرب التتبيلة
الطبخ: نسخن صنية فيها زبدة ونضيف الفلفل الحار الاحمر والبصل الاخضر والدجاج.
نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى