منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
07032010
جربوها على ضمانتى فعلا حلوة اوى



المقادير

نصف كيلو من الجلاش
عدد3 وحده فلفل رومى اخضر واصفر واحمر
كميه مناسبه من الزيتون الاسود والاخضر مقطعه شرائح
كميه من المشرم
2بيضه-------كوب من اللبن
اى نوع من الجبن يكون المفضل لديك
2حبه من الطماطم
يستخدم البصل حسب الرغبه

الطريقه

يقطع الخضار والطماطم ويخلط مع الزيتون
يفرد الجلاش فى الصاج المدهون بقليل من السمن بعد ان يقسم الى اجزاء
تفرد طبقه من الجلاش ويفرد عليها الجبن وجزء من الخضار وتكرر العمليه الى ان ينتهى الخضار والجلاش يوضع الملح والبهارات عى اللبن ويقلب مع البيض ويوضع على الجلاش بعد تقطيعه ويدخل الفرن لمده نصف ساعه
ويقدم مع بعض الخضروات
وبالهنا ء والشفاء

مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
في 09.03.10 1:20shushu4
تسلم الايادي
حجربها
في 09.03.10 1:21نفرتيتي
يارب تعجبك و احلى جبنه انا جربتها فيها الجبنه الرومى
avatar
في 09.03.10 17:28????
بصاحه واعتراف صريح مني اول مره اسمع عنها
ان شاء الله هجربها واقولك رايي
في 11.03.10 10:34ام يوسف
شكرا لك فكرة جديدة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى