وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
إرسال مساهمة في موضوع
شاطر | 
 

 جلاش بيتزا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
05102010
مُساهمةجلاش بيتزا


هعملكم النهاردة جلاش بيتزا سريع وخفيف وحلو جدا مع انى زعلانة منكم عشان محدش جرب الشاورمة وقلى رايه ايه فيها لكن معلش خليها علية المرة دى

انطلاق ياهوانم وصفات كليوباترا


المقادير

لفة جلاش / زيتون اسود واخضر مخلى ومقطع / لانشون مقطع مربعات ضغيرة / جبنة رومى مقطعة مربعات صغيرة / معلقتين صلصة طماطم / زبدة / بيضة / كوب لبن / فلفل اخضررومى او حامى حسب رغبتك


الطريقة

هنجيب صينية مستطيلة وندهنها زبدة ونحط وحدة جلاش ونحط عليها زبدة وهكذا لحد مانكون حطينه نص لفة الجلاش ف الصينية وبينهم زبدة بعدين هنجيب الصلصة ونفردها ع اخرطبقة وبعدين نحط الزيتون واللانشون والجبنة الرومى والفلفل وبعدين نحط باقى الجلاش وبين كل طبقة والتانية زبدة ونحط ع الوش شوية زبدة محترمين كده وندخلها الفرن ولمانحس انها ابتدت تستوى نحط البيضة ف كوب لبن مع شوية فلفل اسود وذرة ملح صغيرة جدا لان الحشو كله حادق خدى بالك ونصبها ع الصينية وندخلها تانى الفرن تكمل سواها وبالهنا والشفا
ممكن تديها كمان لولادك فى المدرسة الصبح هيحبوها اوى لانها خفيفة
مستنية التجربة ورايكم فيها ايه متعملوش معايا زى الشاورمة وتطنشونى لحسن انتو حريين
كاتب الموضوع : nodaa
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

جلاش بيتزا :: تعاليق

رد: جلاش بيتزا
مُساهمة في 06.10.10 1:57 من طرف كليوباترا
ديه انا عارفاهه جامده جدااااااااااااااااااااا يا نودا بجد تحفه وبنات كتير متعرفهاش اسلم ايديكى يارب الكسل والمدارس بس لازم هعمل الاشاوما
تسلم ايديكى يا قمر
رد: جلاش بيتزا
مُساهمة في 06.10.10 12:48 من طرف east pearl
تسلم ايديكي يا نودااااااااااا I love you I love you
رد: جلاش بيتزا
مُساهمة في 22.02.11 20:41 من طرف a.l.y.a.a
يا نودا يا جامد ايه الحاجات الحلوه دى
ان شاء الله هعملها وادعيلك انا بتعلم والله كل الجديد منكم
وبتطلع حاجات جميله وبتعجب كل اللى بيكلوها عندى
رد: جلاش بيتزا
مُساهمة في 23.02.11 18:59 من طرف Dondon**
نودا بجد حلوة اوي اوي جزاك الله خيرا
انا اصلا زهقت من كل الاكل وماليش تقل اوي علي جلاش باللحمة المفرومة بس بجد
طريقتك وهمييييييييييييييييييييييييييييية وحلوة اوي
تسلم ايديكي ياجميلة

بس سؤال لوحبيت اعملها على الغدا يبقي جمبها ايه ولا شوية سلاطات وخلاص ؟؟؟

حلوة حلوة حلووووووووووووة
 

جلاش بيتزا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
إرسال مساهمة في موضوعانتقل الى: