جمبري كرسبي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
كليوباترا
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72556
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

جمبري كرسبي


لمكوّنات و المقادير


1 كيلو جمبري وسط
5 فص ثوم
ملعقه صغيره كمون ملعقه ملح صغيره
1 فلفل اخضر حار
ليمونه
خل
دقيق
بيضه
1/2 كوب لبن
بقسماط ناعم او فيجيتار
طريقة التحضير - ينظف الجمبري جيدا ويغسل ونتركه فى مصفى يصفا من الماءونضع الثوم والكمون وقرن الفلفل الاخضر(الفلفل حسب الرغبه)والملح ونخلطهم او ندوقهم مع بعض. - نضيف شويه خل وليمونه ونتبل بالخليط ده الجمبري لمده نصف ساعه مش اكتر عشان الجمبري مايتهريش. - وبعدين نحطه ف الدقيق ثم البن والبيض وبعدين البقسماط ونحمره فى زيت غزير وساخن حتى يحمر لونه وبالهنا والشفابس ماتنسونيش بالدعاء

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
جمبري كرسبي :: تعاليق
avatar
فتاة الاحزان
مشرفه قسم الشعر
مشرفه قسم الشعر
رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6876
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق

مُساهمة في 20.04.13 9:48 من طرف فتاة الاحزان

تسلم ايديكى

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى