استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
12042013
البشاميل علي طريقتي

المقادير
16 دقيق م ك
16 زبده او زيت م ك
2 لبن كيلو
1 مرق كوب
ملح
فلفل ابيض
رشه جوزه الطيب
بيضه حيب الرغبه

طريقه التحضير
حطي الزبده او الزيت علي النار وممكن طبعا تخلطي الزبده ولزيت لحد مايسخنوا
تضيفي الدقيق مع التقليب المستمر وتشوحيه شويه
حطي اللبن بالتدريج علشان ميكلكعش منك وتفضلي تقلبي فيه لحد مايغلي شويه عسان الدقيق يستوي كويس
وبعدين ضيفي كوب المرق علي الخليط ودا لاضافه نكهه للبشاميل وممكن تحطي بدلها مكعب مرق
وتملحيه حسب ذوقك وضيفي الفلفل الابيض وجوزه الطيب ولو بتحبي حطي بيضه
ولو بتعملي البشاميل للمكرونه بالبشاميل ممكن تضيفي 1\2 كوب من عصاره العصاج بيخلي البشاميل حلو اوي
وانتي تقدري تتحكمي في االبشاميل لوعايزاه خفيف او تقيل عن طريق السوائل اللي بتحطيها
وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
في 19.05.13 16:49كليوباترا
جزاكى الله خيرا
في 20.05.13 8:41ام الحلوات
يسلموووو
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى