منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

منتدى وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
 

 البشاميل علي طريقتي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
12042013
مُساهمةالبشاميل علي طريقتي

البشاميل علي طريقتي

المقادير
16 دقيق م ك
16 زبده او زيت م ك
2 لبن كيلو
1 مرق كوب
ملح
فلفل ابيض
رشه جوزه الطيب
بيضه حيب الرغبه

طريقه التحضير
حطي الزبده او الزيت علي النار وممكن طبعا تخلطي الزبده ولزيت لحد مايسخنوا
تضيفي الدقيق مع التقليب المستمر وتشوحيه شويه
حطي اللبن بالتدريج علشان ميكلكعش منك وتفضلي تقلبي فيه لحد مايغلي شويه عسان الدقيق يستوي كويس
وبعدين ضيفي كوب المرق علي الخليط ودا لاضافه نكهه للبشاميل وممكن تحطي بدلها مكعب مرق
وتملحيه حسب ذوقك وضيفي الفلفل الابيض وجوزه الطيب ولو بتحبي حطي بيضه
ولو بتعملي البشاميل للمكرونه بالبشاميل ممكن تضيفي 1\2 كوب من عصاره العصاج بيخلي البشاميل حلو اوي
وانتي تقدري تتحكمي في االبشاميل لوعايزاه خفيف او تقيل عن طريق السوائل اللي بتحطيها
وبالهنا والشفا

كاتب الموضوع : asoma ahmed
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

البشاميل علي طريقتي :: تعاليق

رد: البشاميل علي طريقتي
مُساهمة في 19.05.13 16:49 من طرف كليوباترا
جزاكى الله خيرا
رد: البشاميل علي طريقتي
مُساهمة في 20.05.13 8:41 من طرف ام الحلوات
يسلموووو
 

البشاميل علي طريقتي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى:  
المواضيع والمشاركات المنشورة تعبر عن رأي كاتبها, ولا تتحمل إدارة المنتدى أي مسئولية تجاهها.