الجمبرى المتبل مع الخضار بالكارى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

نفرتيتي
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :

مُساهمةنفرتيتي

الجمبرى المتبل مع الخضار بالكارى




المقادير:
½ كيلو جمبري متوسّط الحجم ومغسول ومصفّى
3 ثمرات طماطم مقطّعة قطع صغيرة الحجم
بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة الحجم
½ كيلو بازيلاء مسلوقة ومصفّاة
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
ثمرة فلفل أخضر مفروم
2 ملعقة كبيرة زيت ذرة
5 فصوص ثوم مفرومين
2 ملعقة كبيرة كاري
ملعقة كبيرة كمون
ملح وفلفل

طريقة التحضير:

1- لتجهيز تتبيلة الجمبري، اخلطي نصف كمية الثوم مع الفلفل الأخضر والكمون والملح وعصير الليمون، وتبّلي الجمبري في الخلطة دي لمدة ربع ساعة.

2- شوّحي البصل في الزيت على النار لمدة 5 دقائق، وبعد كده ضيفي عليه الكاري والثوم، وقلّبيهم كلهم مع بعض لمدة 5 دقائق.

3- بعد كده ضيفي عليهم البازيلاء والطماطم والملح والفلفل، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق علشان الطماطم تتسبّك، وبعد كده ضيفي الجمبري وقلبيهم كلهم مع بعض كويس.

4- سيبي الجمبري على النار لمدة 10 دقائق علشان يستوي، وبعد كده حطّيه في طبق التقديم وزيّني الطبق بأوراق الكزبرة الخضراء
منقول

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
الجمبرى المتبل مع الخضار بالكارى :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى