منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :
09022013
المقادير


كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة


نص كيلو لحمة مفرومة


ملح فلفل ايود بهارات لحمة زعتر بابريكا جنزبيل


بيضه


نص كوب بقسمات


نص كوب حليب


جبنة موتزاريلا







الطريقه



نقوم بتعصيج اللحمة

نفرم البصل ونقطع عليه الفلف الاخضر ونضع عليهم الحمة المفرومة ونضيف البهارات بتاعتنا ونتركها لتستوي
















ناتي بالبطاطس المهروسة ونضيف عليها قليل من الملح والكمون والفلفل الاسود والبيضه والبقسمات ونقلبها جيدااا







ناتي بصينيه وندهنها زيت ونرشها بكميه بقصمات







وبعدين نقسم البطاطس جزئين نضع اول جزء في الصينيه ونساويها بايدينا

وعلشان ما تلزف في ايدك وتكون سهله امسحي ايدك بشويه زيت








ثم نضع اللحمة المعصجة






ثم نضع الطبقه الاخيرة من البطاطس





ثم ناتي باللبن ونضيف اليه قليل من الملح والفلفل ونقلبه ونتقطع الصينيه ونضيف اليها اللبن

ثم نضع الجبنة علي الوجه
















وندخلها الفرن علي درجة حرارة معتدله

ودا الشكل النهائي


بس تتاكل وهي سخنه بتكون خطيييييييييييييييرة





















تبقي عندي لحمة وبطاطس فعملت بيها دا

كورة البطاطس وحشتها لحمة وحمرتها في الزيت






مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
avatar
في 20.04.13 10:27فتاة الاحزان
تسلم ايديكى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى