المواضيع الأخيرة

بطاطس باللحم المفروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

ام يوسف
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمةام يوسف

المقادير


كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة


نص كيلو لحمة مفرومة


ملح فلفل ايود بهارات لحمة زعتر بابريكا جنزبيل


بيضه


نص كوب بقسمات


نص كوب حليب


جبنة موتزاريلا







الطريقه



نقوم بتعصيج اللحمة

نفرم البصل ونقطع عليه الفلف الاخضر ونضع عليهم الحمة المفرومة ونضيف البهارات بتاعتنا ونتركها لتستوي
















ناتي بالبطاطس المهروسة ونضيف عليها قليل من الملح والكمون والفلفل الاسود والبيضه والبقسمات ونقلبها جيدااا







ناتي بصينيه وندهنها زيت ونرشها بكميه بقصمات







وبعدين نقسم البطاطس جزئين نضع اول جزء في الصينيه ونساويها بايدينا

وعلشان ما تلزف في ايدك وتكون سهله امسحي ايدك بشويه زيت








ثم نضع اللحمة المعصجة






ثم نضع الطبقه الاخيرة من البطاطس





ثم ناتي باللبن ونضيف اليه قليل من الملح والفلفل ونقلبه ونتقطع الصينيه ونضيف اليها اللبن

ثم نضع الجبنة علي الوجه
















وندخلها الفرن علي درجة حرارة معتدله

ودا الشكل النهائي


بس تتاكل وهي سخنه بتكون خطيييييييييييييييرة





















تبقي عندي لحمة وبطاطس فعملت بيها دا

كورة البطاطس وحشتها لحمة وحمرتها في الزيت






استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
بطاطس باللحم المفروم :: تعاليق
avatar
roaa2010
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 3948
عدد المساهمات : 3782
الاوسمه :

مُساهمة في 09.02.13 18:36 من طرف roaa2010

جعانه ممممم
avatar
فتاة الاحزان
مشرفه قسم الشعر
مشرفه قسم الشعر
رقم عضويتك : 2801
عدد المساهمات : 6876
الاوسمه :
العمل/الترفيه : خريجه كلية الحقوق

مُساهمة في 20.04.13 10:27 من طرف فتاة الاحزان

تسلم ايديكى

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى