منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 27 عُضو متصل حالياً :: 1 أعضاء, 0 عُضو مُختفي و 26 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

كليوباترا

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

جلوى القفاص بالشيكولا مغربية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

08022013

مُساهمة 

default جلوى القفاص بالشيكولا مغربية





المقادير[/color]



كما موضح
4 اكواب دقيق
1 1/2 كوب زبده او سمنه
كيس بيك بودر
2 كيس فانليا
1 كوب الا شويه سكر مطحون
رشه ملح خفيفه جدااااااااااااااا
كوب صغير كاكاو
وهنحتاج برضو كوب صغير ماء دافيء


الطريقه

نضع الدقيق في وعاء ونضيف اليه السكر والبيك بودر والفانليا ثم الماء
نخلط الكل ثم نضيف الزبدهوتكون مقطعه قطع صغيره




يجمع العجين جيدا حتي يصبح بالشكل دا



وبعدين بنقسم العجينه 3 اجزاء



وبعدين ناخد جزء منهم ونضيف اليه الكاكاو



وبعدين بنبسط كل جزء ونضعهم علي بعض ويكون الجزء بتاع الكاكاو في المنتصف



[/font]


وكوني حزره لانها متعبه في الفرد والشيل واللف

المهم بعد ما نحطهم التلاته علي بعض نفردهم باديكي بالنشابه باي شيء
ونلفهم علي بعض






وتدخليها التلاجه ساعتين والي معندهاش صبر زي كدا تدخلها الفريزر 10 دقايق بالكتير جداااا
وتطلعها تقطعها هي يعني هتقول لا




وبعدين تجيبي صينيه الفرن وتدهنيها زبده
وترصي فيها وتدخليها الفرن علي ناااااااااااااااااااااار هاديه جداااا
سبيها قولي 25 دقيقه وطلعيها وكليها وادعيلي











اتمني تنال اعجابكو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى