استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
08022013

المقادير[/color]



كما موضح
4 اكواب دقيق
1 1/2 كوب زبده او سمنه
كيس بيك بودر
2 كيس فانليا
1 كوب الا شويه سكر مطحون
رشه ملح خفيفه جدااااااااااااااا
كوب صغير كاكاو
وهنحتاج برضو كوب صغير ماء دافيء


الطريقه

نضع الدقيق في وعاء ونضيف اليه السكر والبيك بودر والفانليا ثم الماء
نخلط الكل ثم نضيف الزبدهوتكون مقطعه قطع صغيره




يجمع العجين جيدا حتي يصبح بالشكل دا



وبعدين بنقسم العجينه 3 اجزاء



وبعدين ناخد جزء منهم ونضيف اليه الكاكاو



وبعدين بنبسط كل جزء ونضعهم علي بعض ويكون الجزء بتاع الكاكاو في المنتصف



[/font]


وكوني حزره لانها متعبه في الفرد والشيل واللف

المهم بعد ما نحطهم التلاته علي بعض نفردهم باديكي بالنشابه باي شيء
ونلفهم علي بعض






وتدخليها التلاجه ساعتين والي معندهاش صبر زي كدا تدخلها الفريزر 10 دقايق بالكتير جداااا
وتطلعها تقطعها هي يعني هتقول لا




وبعدين تجيبي صينيه الفرن وتدهنيها زبده
وترصي فيها وتدخليها الفرن علي ناااااااااااااااااااااار هاديه جداااا
سبيها قولي 25 دقيقه وطلعيها وكليها وادعيلي











اتمني تنال اعجابكو
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى