اعلان

جلوى القفاص بالشيكولا مغربية

ام يوسف
اميره ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمةام يوسف

اعلان

المقادير[/color]



كما موضح
4 اكواب دقيق
1 1/2 كوب زبده او سمنه
كيس بيك بودر
2 كيس فانليا
1 كوب الا شويه سكر مطحون
رشه ملح خفيفه جدااااااااااااااا
كوب صغير كاكاو
وهنحتاج برضو كوب صغير ماء دافيء


الطريقه

نضع الدقيق في وعاء ونضيف اليه السكر والبيك بودر والفانليا ثم الماء
نخلط الكل ثم نضيف الزبدهوتكون مقطعه قطع صغيره




يجمع العجين جيدا حتي يصبح بالشكل دا



وبعدين بنقسم العجينه 3 اجزاء



وبعدين ناخد جزء منهم ونضيف اليه الكاكاو



وبعدين بنبسط كل جزء ونضعهم علي بعض ويكون الجزء بتاع الكاكاو في المنتصف



[/font]


وكوني حزره لانها متعبه في الفرد والشيل واللف

المهم بعد ما نحطهم التلاته علي بعض نفردهم باديكي بالنشابه باي شيء
ونلفهم علي بعض






وتدخليها التلاجه ساعتين والي معندهاش صبر زي كدا تدخلها الفريزر 10 دقايق بالكتير جداااا
وتطلعها تقطعها هي يعني هتقول لا




وبعدين تجيبي صينيه الفرن وتدهنيها زبده
وترصي فيها وتدخليها الفرن علي ناااااااااااااااااااااار هاديه جداااا
سبيها قولي 25 دقيقه وطلعيها وكليها وادعيلي











اتمني تنال اعجابكو
اعلان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
جلوى القفاص بالشيكولا مغربية :: تعاليق
avatar
oshi410
مشرفه قسم الاعمال اليدويه
مشرفه قسم الاعمال اليدويه
رقم عضويتك : 1470
عدد المساهمات : 9789
الاوسمه :

مُساهمة في 09.02.13 13:50 من طرف oshi410

روعة روعة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى