استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
07012013
الكوارع بالصلصة




المقادير
2 كوارع كندوز
٢ ثمره بصل مفرومه ناعم
٣ كوب عصير طماطم
1ملعقه ك صلصه طماطم
ملح وفلفل
1حبه طماطم اربع
1بصله اربع
1جزره اربع
1عود كرفس
ملعقه ص شطه
1ملعقه بهارات مشكله
1ملعقه ص جوز الطيب
١ عود قرفه
4حبه قرنفل
2ورق لاورا
4 حبهان
4 فص ثوم مفروم
خل
2ملعقه كبيره سمن

الطريقة

- تغسل الكوارع جيدا بلملح والدقيق وتشطف وتقطع قطع مناسبة.
-نرفع قدر عميق به ماء ونضيف له ورق لاورا وحبهان وقرفه وقرنفل وعود الكرفس والبصله وحبه طماطم اربع وجزره اربع ونتركهم ليغلوا سويا ثم نضيف لهم الكوارع ونتركهم علي نار عاليه حتي تمام النضج.
- نرفع قدر اخر علي النار به سمن ثم نضيف لها البصل ونقلبه قليلا ثم نضيف الثوم المفروم ونقلبهم معا ثم نضيف الطماطم والصلصه والملح والفلفل والبهارات كلها مع الشطه ونتركهم علي نار هادئه حتي يتسبكوا.
- نقوم باضافه قطع الكوارع الي الصلصه ونتركهم للغليان سويا.
- نضع محتويات القدر في صينيه وندخلها الفرن لدقائق ويقدم
***الشوربه المتبقيه من الكوارع من الممكن خلطها بالخلاط مع الخضار الموجود بها وتقديمها مع الكوارع ومن الممكن تصفيتها وعمل فته كوارع بها


منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 27.02.13 16:40ام يوسف
جزاكى الله خيرا
avatar
في 20.04.13 10:12فتاة الاحزان
تسلم ايديكى
avatar
في 20.04.13 10:12فتاة الاحزان
تسلم ايديكى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى