السبرنغ رول بطعم البيتزا

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

angela
رقم عضويتك : 4779
عدد المساهمات : 293
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبة في : collége lasalle و عارضة تحت التمرين

مُساهمةangela

المقادير :

ورق اسبرنغ رول صغير او كبير حسب الرغبه -
400 جرام من جبن موزاريلا مبشور -
نصف كوب من زيتون اسود مقطع حلقات او حسب الرغبه-
نصف كوب فلفل رومى مقطع صغير-
نصف كوب مشروم مقطع سلايس -
نصف ملعقه صغيره ملح -
ملعقه طعام غير مملوءه اورجانو -
للصق الورق : 3 ملاعق طعام طحين مضاف اليها قليل من الماء .
الطريقة

الطريقة :

المقادير
ورق اسبرنغ رول صغير او كبير حسب الرغبه -
400 جرام من جبن موزاريلا مبشور -
نصف كوب من زيتون اسود مقطع حلقات او حسب الرغبه-
نصف كوب فلفل رومى مقطع صغير-
نصف كوب مشروم مقطع سلايس -
نصف ملعقه صغيره ملح -
ملعقه طعام غير مملوءه اورجانو -
للصق الورق : 3 ملاعق طعام طحين مضاف اليها قليل من الماء .
الطريقة
يخلط كل من الجبن والفلفل والمشروم والزيتون الملح والاجانو مع بعض.
يحشى ورق الاسبرنغ رول بالحشوه ويغلق من الطرف بالطحين ثم يقلى بالزيت.
ملاحظه :- يمكن تجميده فى الفريزر واستخدامه متى تشاؤن.

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
السبرنغ رول بطعم البيتزا :: تعاليق
روان
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11113
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه

مُساهمة في 21.09.10 19:22 من طرف روان

يسلمو علي الوصفه

تسلم ايديكي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72519
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمة في 16.10.10 19:32 من طرف كليوباترا

تسلم ايديكى يا قمر انا نقلته للقسم الفرعي علشان نجمع الحلو والحادق كل حاجه لوحده مش في الرئيسي علشان يبقي انسب
شكرا يا كوثر حاجات جميله اوى

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى