منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
24112012
مخلل الفلفل المحشي






المقادير

150 جرام جبن فالبريسو
2 ملعقة كبيرة فلفل أحمر حلو مفروم ناعم
2 ملعقة كبيرة فلفل أخضر حلو مفروم ناعم
3 فص ثوم مهروس
2 ملعقة كبيرة زيتون أسود مفروم
2 ملعقة كبيرة زيتون أخضر مفروم
2 قرن فلفل حار مفروم


الطريقه

1. في طبق ضعي جبن فالبريسو، الفلفل الأحمر الحلو، الفلفل الأخضر الحلو، الثوم، الزيتون الأسود، الزيتون الأخضر والفلفل الحار، قلبي ليختلط جيدا.
2. اغسلي قرون الفلفل، انزعي الرأس، انزعي البذور، اغسليها من الداخل جيدا.
3. جففي داخل القرون بورق المطبخ.
4. احشي القرون بخليط الجبن، ضعيها في طبق عميق، اغمريها بزيت الزيتون، ضعيها بالثلاجة لعدة ساعات، قدميه مع الخبز.

منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
جزاكى الله خيرا
avatar
في 24.11.12 14:36فاطمة الزهراء
شكله طعمه جميل بس انا اول مره اسمع عن الجبنه دى الى يعرفها يقولى طعمها قريب من اى جبنه لانى فى الغالب مش حلاقيها هنا
في 25.11.12 1:37نفرتيتي
بصراحه انا مش عارفاها بس لاقيت على النت
ده شكلها


فالبريسو جبنة فيتا فرنسية
avatar
في 25.11.12 10:32فاطمة الزهراء
ممكن اشوفها فى فتح الله بارك الله فيك نفرتيتى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى