منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 69815
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
05112012
لو حبه تغملي بسبوسه طريه ادخلي
نحتاج المقادير التالية:

كوب جوز هند.

قطر "شيرة", حسب الرغبة.

لوز, حسب الرغبة.

2 ملعقة صغيرة فانيليا.

2 ملعقة صغيرة بيكنج باودر.

2 بيضة.

كوب لبن.

كوب زيت.

كوب سكر.

كوب سميد.

أما طريقة تحضير البسبوسة الطرية:

- نخلط السميد والسكر والبينكج باودر والفانيليا وجوز الهند اولاً.

- نضيف إليها السوائل الزيت واللبن والبيض.

- نخلطهم بالملعقة جيداً.

- نصب الخليط في صينية بايريكس مدهون بالزيت أو الطحينة.

- نضع الصينية في الفرن لمدة نصف ساعةٍ إلى أن تنتفخ، وتحمر من فوق.

- نقطع البسبوسة بعد أن تبرد، ونوزع اللوز على البسبوسة.

- نرش عليها القطر "الشيرة" الساخن.

- نرش عليها جوز الهند، أو الفستق المبروش، حسب الرغبة.
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
كنت بعملها حلو دلوقتى مش بتظبط معايا خالص

اكيد العيب فى البسبوسة
ههههههههه اكيد العيب فى البسبوسه لانها عمرها ما ضبطط معايا انا كمان مع انى بجيب كمان الجاهزه اللى يادوب بيتحطلها اللبن و خلاص و بتطلع غريبه جدا متفهميش نيه و لا مستويه و لا محروقه كل حته بطعم و بتبقي ناشفههههههههههههه
احنا بقي بتطلع معانا زي الطوبه بجد بتبقي فظيعه بجري بيها ورا اخواتي علشان اضربهم بيها
:سلمت يداكى:
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى