وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 رقاق باللحمة المفرومة من فتافيت

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
24102012
مُساهمةرقاق باللحمة المفرومة من فتافيت


رقاق باللحمة المفرومة من فتافيت




المقادير:
1/ 2 كيلو رقاق
1/ 4 كيلو لحمة مفرومة معصّجة
شوربة لحم ساخنة
سمنة أو زبدة
ملح وفلفل

الطريقة:
1- ادهني الصينية بالسمنة أو الزبدة على حسب الرغبة، وبعد كده اسقي الرقاق بالشوربة علشان يطرى، وابدئي في رص نصف كمية الرقاق في الصينية.

2- بعد كده افردي كمية اللحمة المفرومة على الرقاق، وبعدين رصّي باقي كمية الرقاق، وادهني سطح الرقاق بكمية بسيطة من السمن أو الزبدة، ودخّلي الصينية في فرن ساخن، وبعد شوية قللي درجة الحرارة عليه، وسيبيه لغاية ما الوش يحمر، وبعد كده طلّعيه من الفرن وسيبيه يبرد شوية وبعد كده قطّعيه وقدّميه.
منقول
كاتب الموضوع : نفرتيتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

رقاق باللحمة المفرومة من فتافيت :: تعاليق

رد: رقاق باللحمة المفرومة من فتافيت
مُساهمة في 24.10.12 15:59 من طرف ام عزيز
شهية جدا مشكورة يا غالية

وعيد سعيد قبلاتى
 

رقاق باللحمة المفرومة من فتافيت

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: المعجنات والبيتزا والساندوتشات-
انتقل الى: