شوربة السي فود بالكريمة والمشروم

avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 73620
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمةكليوباترا

شوربة السي فود بالكريمة والمشروم



1

طريقة اعداد شوربة سى فود بالكريمة



طريقة عمل شوربة سى فود بالكريمة

المقادير
نصف كيلو جمبرى مقشر
نصف كيلو كاليمارى مقطع قطع
كيلو سمك فليه مقطع
كيلو كابوريا أو عدد 6 وحدات نظيفه و*****ه الغطاء
نصف كيلو جندوفلي منقوع في شويه مايه علشان ننزل الرمله منه
بصله كبيره
كرفس
مستكه
حبهان
كوب حليب كبيره
نصف كوب كريمه لباني
زبدهملح فلفل

اربع كوب ماء كبيره


الطريقه
نحضر
حله ونضع فيها الماء علي النار وعند بدايه الغليان نضع البصله
والحبهان وممكن ورق اللورا والمستكه وعند الغليان ياحبايبئ نهدى النار
ونضع الحليب وعندما يغلي نضع السي فود بالترتيب التالي الكاليمارى وبعد
شويه تقريبا دقيقتين نضع الكابوريا وبعد دقيقتين نضع الجمبرى والجندوفلي
وأخر حاجه السمك لآنه مابيستحملش ونضع الملح والفلفل حسب رغبتك ونتركها 5
دقائق تغلي وقبل مانطفى عليها النار نضع الكريمه اللباني ثم الكرفس وأخيرا
الزبده واطفي النار وبكده تكون شوربتك جاهزه وعند التقديم نضع شويه كرفس
علي وجه الطبق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
شوربة السي فود بالكريمة والمشروم :: تعاليق
ام يوسف
اميره ماسيه
اميره  ماسيه
رقم عضويتك : 50
عدد المساهمات : 10294
الاوسمه :

مُساهمة في 29.09.12 20:19 من طرف ام يوسف

بحبها اوي بس الفليه مش بحبه خالص بس انا مش بنقع الجندوفلي انا بحطه في حلة فيها ملعقة زيت وتوم وحبهان وهدي النار خالص هو يفتح وبعدين اضيفه اخر الشوربة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى