منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 31 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 31 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

شوربة السي فود بالكريمة والمشروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

29092012

مُساهمة 

default شوربة السي فود بالكريمة والمشروم




شوربة السي فود بالكريمة والمشروم



1

طريقة اعداد شوربة سى فود بالكريمة



طريقة عمل شوربة سى فود بالكريمة

المقادير
نصف كيلو جمبرى مقشر
نصف كيلو كاليمارى مقطع قطع
كيلو سمك فليه مقطع
كيلو كابوريا أو عدد 6 وحدات نظيفه و*****ه الغطاء
نصف كيلو جندوفلي منقوع في شويه مايه علشان ننزل الرمله منه
بصله كبيره
كرفس
مستكه
حبهان
كوب حليب كبيره
نصف كوب كريمه لباني
زبدهملح فلفل

اربع كوب ماء كبيره


الطريقه
نحضر
حله ونضع فيها الماء علي النار وعند بدايه الغليان نضع البصله
والحبهان وممكن ورق اللورا والمستكه وعند الغليان ياحبايبئ نهدى النار
ونضع الحليب وعندما يغلي نضع السي فود بالترتيب التالي الكاليمارى وبعد
شويه تقريبا دقيقتين نضع الكابوريا وبعد دقيقتين نضع الجمبرى والجندوفلي
وأخر حاجه السمك لآنه مابيستحملش ونضع الملح والفلفل حسب رغبتك ونتركها 5
دقائق تغلي وقبل مانطفى عليها النار نضع الكريمه اللباني ثم الكرفس وأخيرا
الزبده واطفي النار وبكده تكون شوربتك جاهزه وعند التقديم نضع شويه كرفس
علي وجه الطبق

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

شوربة السي فود بالكريمة والمشروم :: تعاليق

مُساهمة في 29.09.12 20:19 من طرف ام يوسف

بحبها اوي بس الفليه مش بحبه خالص بس انا مش بنقع الجندوفلي انا بحطه في حلة فيها ملعقة زيت وتوم وحبهان وهدي النار خالص هو يفتح وبعدين اضيفه اخر الشوربة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى