استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
29092012
شوربة السي فود بالكريمة والمشروم



1

طريقة اعداد شوربة سى فود بالكريمة



طريقة عمل شوربة سى فود بالكريمة

المقادير
نصف كيلو جمبرى مقشر
نصف كيلو كاليمارى مقطع قطع
كيلو سمك فليه مقطع
كيلو كابوريا أو عدد 6 وحدات نظيفه و*****ه الغطاء
نصف كيلو جندوفلي منقوع في شويه مايه علشان ننزل الرمله منه
بصله كبيره
كرفس
مستكه
حبهان
كوب حليب كبيره
نصف كوب كريمه لباني
زبدهملح فلفل

اربع كوب ماء كبيره


الطريقه
نحضر
حله ونضع فيها الماء علي النار وعند بدايه الغليان نضع البصله
والحبهان وممكن ورق اللورا والمستكه وعند الغليان ياحبايبئ نهدى النار
ونضع الحليب وعندما يغلي نضع السي فود بالترتيب التالي الكاليمارى وبعد
شويه تقريبا دقيقتين نضع الكابوريا وبعد دقيقتين نضع الجمبرى والجندوفلي
وأخر حاجه السمك لآنه مابيستحملش ونضع الملح والفلفل حسب رغبتك ونتركها 5
دقائق تغلي وقبل مانطفى عليها النار نضع الكريمه اللباني ثم الكرفس وأخيرا
الزبده واطفي النار وبكده تكون شوربتك جاهزه وعند التقديم نضع شويه كرفس
علي وجه الطبق
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

بحبها اوي بس الفليه مش بحبه خالص بس انا مش بنقع الجندوفلي انا بحطه في حلة فيها ملعقة زيت وتوم وحبهان وهدي النار خالص هو يفتح وبعدين اضيفه اخر الشوربة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى