طريقة عمل شرائح اللحمة بزبدة الليمون والخضار المشوي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :

مُساهمةنفرتيتي

طريقة عمل شرائح اللحمة بزبدة الليمون والخضار المشوي


شرائح اللحمة بزبدة الليمون
المقادير:
كيلو لحمة استيك
2 ملعقة كبيرة زبدة مقطّعة مكعبات صغيرة
ملح وفلفل
1/ 2 كيلو خضار مشكل (جزر، وكوسة، وفاصوليا خضراء)

مقادير زبدة الليمون:
1/ 8 كيلو زبدة مكعبات
ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
ملعقة كبيرة زعتر مفروم
ملعقة بشر ليمون
1/ 4 كوب عصير ليمون

الطريقة:
1- تبّلى اللحمة بالملح والفلفل.

2- شوّحي اللحمة في ملعقة زبدة، لغاية ما تحمرّ من الجانبين، وبعد كده دخّليها الفرن شوية لحد ما تستوي.

3- اشوي الجزر والكوسة في نفس الطاسة اللي حمّرتي فيها اللحمة، وفي طاسة تانية حطّي قطعة زبدة، وشوّحي فيها الفاصوليا.

4- لتحضير زبدة الليمون؛ اضربي الزبدة في الخلاط أو الكبّة، وبعد كده ضيفي عليها بشر الليمون، وبعدين ضيفي الزعتر والبقدونس والملح والفلفل، واخلطيهم كلهم مع بعض كويس لغاية ما المكونات تتجانس.

5- بعد كده طلّعي خليط الزبدة على ورق فويل، ولفّيه وحطّيه في الفريزر؛ لحد ما يتجمد.

6- عند التقديم؛ حطّي اللحمة في طبق التقديم ومعاها الخضار، وطلّعي الزبدة من الفريزر، وقطعيها شرائح، وحطّيها على شرائح اللحمة.. وبالهنا والشفا.

منقول

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى