منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» شركة يونيفورم بمصر_ موديلات لارواب التخرج والكاباتUniforms Company in Egypt
اليوم في 17:34 من طرف joka.jaky

» uniformالاميرة لجميع انواع اليونيفورم(نورد لكل الدول العربية)Uniforms Company in cairo
اليوم في 16:46 من طرف joka.jaky

» متخصصون في تصنيع ملابس التخرج Graduation(ارواب التخرج-الكابات-أوشحة)01200561116
اليوم في 16:16 من طرف joka.jaky

» تفصيل اي زي موحد بمصانعنا لكبرى الشركات والمؤسسات بالقاهرة والدول العربية
اليوم في 15:11 من طرف joka.jaky

» تفصيل جميع انواع اليونيفورم(مصنع السلام)تصنيع لحساب الغيرUniforms factory in cairo
اليوم في 14:33 من طرف joka.jaky

» البحوث الكمية
اليوم في 14:23 من طرف وائل ربوع

» افضل شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:44 من طرف besa

» التنظيف الممتاز يبدأ بخطوة
اليوم في 13:40 من طرف وائل ربوع

» مطابخ ( لسنا الوحيدون ولكننا الافضل مطابخنا ترضى جميع الاذواق 012445057 - 224759390 )Acrylic
اليوم في 13:39 من طرف minamrmr

» افضل شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:24 من طرف lolomagdy

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 34 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 34 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

طريقة عمل شرائح اللحمة بزبدة الليمون والخضار المشوي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

31082012

مُساهمة 

default طريقة عمل شرائح اللحمة بزبدة الليمون والخضار المشوي




طريقة عمل شرائح اللحمة بزبدة الليمون والخضار المشوي


شرائح اللحمة بزبدة الليمون
المقادير:
كيلو لحمة استيك
2 ملعقة كبيرة زبدة مقطّعة مكعبات صغيرة
ملح وفلفل
1/ 2 كيلو خضار مشكل (جزر، وكوسة، وفاصوليا خضراء)

مقادير زبدة الليمون:
1/ 8 كيلو زبدة مكعبات
ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
ملعقة كبيرة زعتر مفروم
ملعقة بشر ليمون
1/ 4 كوب عصير ليمون

الطريقة:
1- تبّلى اللحمة بالملح والفلفل.

2- شوّحي اللحمة في ملعقة زبدة، لغاية ما تحمرّ من الجانبين، وبعد كده دخّليها الفرن شوية لحد ما تستوي.

3- اشوي الجزر والكوسة في نفس الطاسة اللي حمّرتي فيها اللحمة، وفي طاسة تانية حطّي قطعة زبدة، وشوّحي فيها الفاصوليا.

4- لتحضير زبدة الليمون؛ اضربي الزبدة في الخلاط أو الكبّة، وبعد كده ضيفي عليها بشر الليمون، وبعدين ضيفي الزعتر والبقدونس والملح والفلفل، واخلطيهم كلهم مع بعض كويس لغاية ما المكونات تتجانس.

5- بعد كده طلّعي خليط الزبدة على ورق فويل، ولفّيه وحطّيه في الفريزر؛ لحد ما يتجمد.

6- عند التقديم؛ حطّي اللحمة في طبق التقديم ومعاها الخضار، وطلّعي الزبدة من الفريزر، وقطعيها شرائح، وحطّيها على شرائح اللحمة.. وبالهنا والشفا.

منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى