منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
26082012
طريقة عمل كفتة السمك بالجبنة البارميزان



المكونات

½ كيلو سمك فيليه مسلوق ومفروم.

2 ملعقة كبيرة جبنة بارميزان مبشورة.

2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود.

½ حزمة بقدونس مفرومة.

3 فصوص ثوم مفرومين.

ثمرة بطاطا مسلوقة .

بصلة متوسطة مفرومة.

½ كوب بقسماط.

ملح وفلفل أسود.

½ ملعقة كمون

طريقة التحضير

اخلطي كل المقادير مع بعضها جيدا.
شكلي الخليط السابق على شكل دوائر أو اصابع، وحمريها في الزيت حتى يصبح لونها ذهبيا.
بعد ذلك ارفعيها على مناديل ورق حتى تتشرب أي زيت موجود فيها، وقدميها.. وبألف هنا وشفا
منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
تسلم ايدك يا توتا


سهلة وحلوة قوى احسن الواحد بيحتار فى موضوع الاكل دة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى