منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

جيلي بالخوخ و المهلبيه اكتر من روعه Peaches & Cream Jello (with Schnapps) بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :

مُساهمةنفرتيتي

جيلي بالخوخ و المهلبيه اكتر من روعه Peaches & Cream Jello (with Schnapps) بالصور




Ingredients


2 (3 oz) packages of peach flavored gelatin
3 1/2 cups boiling water
1 1/4 cups cold water
3/4 cup peach schnapps (or substitute cold water for non-alcoholic version)
1 (14 oz) can sweetened condensed milk
1 (15 oz) can sliced peaches
2 envelopes Knox unflavored gelatin

المكونات

النكهة 2 (3 أونصة) جيلاتين بنكهه الخوخ
3 1/2 كوب ماء مغلي
1 1/4 كوب ماء بارد
3/4 كوب كمبوت الخوخ
1 (14 أوقية) الحليب المكثف المحلى
1 (15 أوقية) شرائح الخوخ
2 مغلفات نكهه الجيلاتين

preparation


In a medium bowl, stir 2 cups boiling water into both packages of peach gelatin for 2 minutes until the gelatin is fully dissolved. Stir in 3/4 cups cold water and 3/4 cup peach schnapps. Refrigerate until gelatin thickens to the consistency of raw eggs. Drain peaches well and arrange them in a formation in the bottom of the mold. Reserve the syrup from the can. Spoon the thickened peach gelatin into the mold over the arranged peach slices. Refrigerate until the gelatin is set but not firm (gelatin should stick the fingers when touched).

Meanwhile, in a medium bowl, sprinkle 2 packages of unflavored gelatin (Knox) over 1/2 cup cold water and allow the gelatin to absorb the water. Stir in 1 1/2 cups boiling water for 2 minutes until gelatin is fully dissolved. Stir in sweetened condensed milk and peach syrup until the mixture is smooth. Refrigerate mixture until slightly thicken then gently spoon into the mold over the peach gelatin layer. Refrigerate overnight or until firm.

To unmold your Jell-O mold, fill a sink or basin with warm water. Dip the mold just to the rim in the warm water for about 10 seconds. Lift from water, hold upright, and shake slightly to loosen the gelatin from mold. Place a cold, moistened plate over the top of the mold and invert the plate and mold together. Carefully lift the mold, if gelatin does not release dip the mold in warm water and try again.


في وعاء متوسط ​​الحجم، قم باذابه 2 كوب الماء المغلي في جيلاتين الخوخ لمدة 2 دقيقة حتى يذوب الجيلاتين تماما.

قلبي معا 3/4 كوب ماء بارد و 3/4 كوب نكهه الخوخ ثم ضعيها فى الثلاجه حتى يبرد الجيلاتين و يكون سميك


ضع كمبوت الخوخ في قاع القالب.

و الان ضع جيلي الخوخ فوق الخوخ الذى فى القالب


و الان ضعيه مره اخرى فى الثلاجه حتى يبرد

في وعاء متوسط ​​الحجم، ضع 2 حزم من الجيلاتين بدون نكهة فى 1/2 كوب ماء بارد و قلبيهم معا حتى يمتص الجيلاتين الماء

ضع فوقهم كوب و نصف ماء مغلي حتى يذوب الجيلاتين تماما

و الان ضع الحليب المكثف المحلى وشراب الخوخ حتى يصبح الخليط ناعم


و الان ضعيه فوق جيلي الخوخ و اتركيه فى الثلاجه ليبرد

و الان ضعيه فى حمام بارد لثوانى معدوده لتخرجيه من القالب و بالهنا و الشفا


الشكل النهائى






استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى