استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
08082012
طريقة عمل كوردن بلو بالصور
طريقة عمل كوردن بلو : روعةةةةةة بالصور
المقادير
صدور دجاج حسب عدد افراد الاسرة- لانشون فراخ- ممكن تستخدمى رومى مدخن-
جبنة شيدر- بيض مخفوق مع قليل من الملح والفلفل الاسود - بقسماط- زبدة- خلة
اسنان
واليكن الطريقة بالصور






انا يا بنات افضل لانشون فراخ او رومي مدخن



وافضل بردوا جبنه مودزاريلا بس اللي موجود عندك يمشي











وهد شكلها انهائي

متنسيش توطى النار اوى عشان الفراخ تستوى اوبعد التحمير غطيها بالفويل ودخليها الفرن لمدة ربع ساعة حتى تكمل سواها
استنى تقييماتكم وردودكم القيمة
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

تسلم ايديكي بجد رووووعه
وجوعتيني ابكى
مجهود رائع تسلم ايدك حلوه اوي بس علي فكره الاصلي بتاعها بالجبنه الريكفور او الجبنه الزرقا بس طبعا الشيدر طعمها احلي
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى