منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
28022010
المكونات:
مقدار من اللحم المفروم
بيضة واحدة
بقسماط
توابل (اللى تحبيه)

الطريقة:
ضعى اللحم المفروم على منضدة العمل




اضغطى على اللحم و افرديه على المنضدةللقضاء على أى فراغات بداخله



ضعى البيضة فوق اللحم مع التوابل و الفلفل الأحمر
و هناك توابل تسمى بتوابل الهامبورجر تباع عند العطار

اخلطى المكونات كلها مع بعض



استمرى فى العجن حتى تصبح متماسكة



اضغطى العجينة و افرديها مرة أخرى


رشى عليها مقدار مناسب من البقسماط و تابعى العجن حتى تحسى أنها متماسكة


اصنعى كرة عريضة من العجينة الناتجة



ثم قسميها إلى ثمن أجزاء



و اصنعى كرة من كل جزء



استخدمى الورق الشفاف و ضعى عليه الكرات و افرديها قليلا لتحصلى على أقراص



ثم غطيها بقطعة أخرى



و احفظيه و هو مغطى بالورق فى كيس بلاستيك محكم الغلق



للتقديم:
بعد طهو البرجر
يمكنك عمل سندويتش من الكيزر مع شريحة شيدر و خس
مع شرائح الخيار المخلل و البصل
و أخيراً الكاتشب




و بالهنا و الشفا

مجمع و منقول للفائده
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
وممكن تشيلي ربع مقدار اللحم المفروم وتحطي مكانه فول صويا منقوعة 24 ساعة ومسلوقه ساعة وبعد كده تتفرم وتاخدي منه اد الي شيلتيه من اللحم
هيديله طعم تحفه
وكمان هيزود قيمته الغذائيه
وميرسي ليكي جدا على الطريقه الجميله دي
فعلا الفول الصويا ليه فوائد كتير و كمان طعمه جميل تسلم ايديك على الاضافه الجميله ديه
شكله يفتح النفس

بألف هنا
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى