منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 69739
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان
13062012
عصير الهافانا او عصير الطبقات خليكي غير تقليديه وقدميه لضيوفك
المقادير:



10 ثمرات فراولة


2 ثمرة كيوي


ثمرة مانجو


مقدار سكر


ثمرة موز


مقدار ماء مثلج


[*]التحضير:
1- ستحتاجين كؤوسا طويلة

2- يجهز عصير الفراولة كالمعتاد ويوضع بالثلاجة0

3- يجهز عصير الكيوي بخلط الكيوي بعد تقشيره مع الماء والسكر.

4- يجهز عصير المنجا ويبرد.

5- تصب اول طبقة في الكاس من عصير المنجا لأنه
اكثر كثافة ثم عصير الكيوي يصب بملعقة وبحذر حتى لايختلط مع المنجا ثم
أخيرا عصير الفراولة وبنفس الطريقة.

ثم يقدم مزينا بشريحة من الكيوي.

[*]ملاحظات: يمكن استبدال الكيوي بعصير الموز بالقشطة


طريقه اخري

المقادير:

أختاري ثمار مختلفة الألوان
كيوي --فراوله --شمام--خوخ--موز
علبة دريم ويب تخلط مع علبة قشطه ونص كاس حليب

الطريقة:

أخلطي كل فاكهه على حده وأضيفي لها مقداراً من خليط الدريم ويب حتى تتماسك
حضري كأس طويل وصبي الفاكهه الواحده تلوى الأخرى ويفضل أن يضاف قطرات من
عصير الليمون للموز أثناء خلطه حتى لا يسود وأن يكون في طبقه متوسطه وليس
على الوجه قدميه بارداً جداً


يارب يعجبكم
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
برضه ازاى ههههههههههههههههههههههه يعنى ازاى مش هيجوا على بعض
بصراحة يا ا يمى انا عايزة اسئل نفس السؤالهم كده مش يتلخبطوا على بعض ولا نحطهم وهما عل شكل ثلج ولا ايه
تسلم الايادى يا كوكى بس انا حاولت اعمله مرة لقيت الدنيا اتلخبطت على بعض وتحول من الهافانا لكوكتيل ههههههههههه انا اعتقد انه بيتحمد شويه بعد كل طبقة اللى تجربه تقولى مع ان القوام كان تقيل :سلمت يداكى:
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى