استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
30042012
جمبرى بالكريمه مع مكرونه نودلز اوالباستا





المكونات
140 جرام مكرونه نودلز
500 جرام جمبرى او روبيان
2 ملعقة زبده
2 فص توم
نص كوب بصل اخضر مقطع
نص كوب كريمه
نص كوب جبنه بارميزان مبشوره
ملح وفلفل اسود

الطريقه والخطوات

اسلقى المكرونه الشرايط زى ما مدون على العلبه او الكيس

حطى الزبده فى الطاسه وضيفى اليها البصل الاخضر المقطع

ضيفى التوم وقلبى لمدة دقيقه بعدين ضيفى الجمبرى وقلبى لمدة 5 ق او اكتر لحد ما الجمبرى ينضج


ضيفى الكريمه والجبن البرميزان وقلبى لحد ما تدوب الجبنه

ضيفى المكرونه الباستا والتوابل وقلبى لحد ما يمتزج الروبيان بالكريمه بالباستا النودلز


ويقدم طبق المكرونه بالروبيان او الجمبرى بالكريمه ويزين بالبقدونس
منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى