استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
11042012
طريقه عمل عيش ابيض شامي من غير فرن

وصفة مبتكرةالخبز الأبيض ( بدون فرن)


1 العيش الشامي

ومن اسمائه الأخرى
خبز البيتا (في الدول الاوروبيه)
او العيش الابيض



وبيتعملبحبة البركهوشكله بيبقى شهي جدا وطعمه كمان انا من هواة حبة البركه برضه

اوسمسمكمان

طريقة التسويه نفسها طريقة تسويةالعيش البلدي





وأضيف كمانطريقه رائعه للتسويه
وتحتاجي الىحلة الكهرباتعرفوها من زمان جدا جدا
ربات البيوت الجمال لما بيعملوا مخبوزات في البيت او يسووا حاجه بسرعه
في حلة الكهربا ودي الحراره من فوق

بتخلي العيش شكله روعه واحلى كمان من الفرن ميت مره



المقادير

3 ك دقيق
م ص خميره
م ص ملح
م ك سكر
2 م ك زيت
ماء دافئ للعجن (ضيفي نصف كوب واعجني ولو احتاجت دقيق زودي)





التشكيل

وهنا فردت الرغيف مدور




وطريقة التسويه في الطاسه على البوتجاز






وهنا الرغيف الحمد لله ارتفع وبقى جميل جدا
زي البالون ودهبي جميل واللون في التسويه حسب الرغبه




وهنا عملت كام رغيف ميني



ودي صورةالميني شاميأثناء التسويه

سويت رغيفي وكمان الطاسه كبيره ممكن تلاته لكن فضلت اقلبهم براحتي


ميني شامي

وده له حكيات كتير
اولا السندوتشات الجاهزه بالمحلات الكبيره للفول والطعميه تلاقي الرغيف صغير كدا

ويلا على احلى عشوه عائليه دافئه








شوفوا الميني شامي وجماله لسه منفووووخ ازاي شكلهم لذيذ اوي


و بالهنا و الشفا


منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
شكله يفتح النفس ....شطوووووره تسلم ايديكي
تسلم ايديكي :اسعدنى تواجدكم
avatar
avatar
تسلم الايادى ياتوته
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى