استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
08042012
ايس كريم لذيذ بالزبادى و الفراوله و الموز حلو و مفيد





Ingredients
1 heaping cup of strawberries
½ cup of yogurt
2 Tablespoons agave syrup (or honey, maple syrup, or nothing)
½ banana


المكونات

1 كوب من الفراولة
نصف كوب من اللبن الزبادي
2 ملعقة طعام شراب الصبار (أو العسل او سكر ، أو لا شيء)
½ موز




Directions
1. Blend strawberries and 1 Tablespoon of agave syrup (if using) in a blender or food processor.
2. In a small bowl, stir the yogurt with 1 Tablespoon of the strawberry puree and 1 Tablespoon of agave syrup.
3. Fill ice pop molds with strawberry puree and yogurt (alternating to make layers) and slices of bananas and strawberries.
4. Insert sticks and freeze for 4 hours or until frozen. Run under hot water to release.


الطريقه


1. امزجى الفراولة و1 ملعقة طعام من شراب الصبار او السكر (اذا كنت تستخدم) في الخلاط.
2. في وعاء صغير، قومى بتقليب اللبن الزبادي مع 1 ملعقة كبيرة من معجون الفراولة و 1 ملعقة طعام من شراب الصبار او السكر.
3. املئى قوالب الثلج بهريس الفراولة والزبادي (بالتناوب لجعل الطبقات)، وشرائح من الموز والفراولة.
4. ادخال العصي و ضعيها فى الفريزر لمده 4 ساعات او حتى التجمد.





مترجم من موقع اجنبي
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
لو تسلم ايدك مغرى جدا وبالذات فى الصيف اللى احنا فيه دلوقتى
avatar
جميل وسهل جدا هجربه ان شاء الله
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى