منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
26032012
أرز بالجمبري بالصور



المقادير


جمبري مغسول ومنظف كويس انا سويت حوالي ربع كيلو علشان سويت كاسه رز فقط علي حسب عدد افراد اسرتي




خضار مقطعه شرايح رفيعه
بصل -جزر -فلفل رومي -وفص ثوم مقطع صغير -حبتين هيل -عود قرفه -ملح -كمون -بهار مشكل -مويه حاره -زيت


كاسه رز مغسول منقوع ربع ساعه




نيجي للطريقة


نضع قدر علي النار وفيه ملعقتين زيت ونضيف البصل ونقلب حتي يدبل




نضيف الثوم علي البصل ونقلب




نضيف الجزر المبشور علي البصل والثوم ونقلب شويه




نضيف الفلفل الرومي ونقلب 3دقايق الخليط حتي تدبل الخضار




نضيف الجمبري علي الخضار ونقلب حوالي دقيقه فقط حتي يتغير لونه






نضيف الرز علي الخليط والبهارات ونقلب




نغمر خليط الرز بالمويه الحاره ونظبط الملح ونتركه علي نار هادئه حتي ينضج




وقدميه بالطريقه اللي تعجبك لون الرز مع الوان الخضار والجمبري مشهي مررررررررررررررره


منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
في 21.04.13 19:47فتاة الاحزان
تسلم ايديكى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى