منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 23 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 23 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

السمبوسة بالخضار و الجبنة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

15082010

مُساهمة 

default السمبوسة بالخضار و الجبنة




السمبوسة بالخضار و الجبنة



المقادير:

رقاق سويتز او اي
رقاق

- الحشوة :
2 علبة كبيرة جبن كرافت مبشورة
4 حبات جزر مبشور

2 بصل اخضر مقطع صغير
قليل من الكزبرة المفرومة
قليل من البقدونس
المفروم
ملعقة صغيرة كمون مطحون


الطريقة:

- نقوم بخلط
جميع مقادير الحشوة .
- نحشي الرقاق بملعقة كبيرة من الحشوة ثم نلفها على شكل
مثلثات .
- نقلي السمبوسة في الزيت الحار و تقدم فوراً .

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

السمبوسة بالخضار و الجبنة :: تعاليق

مُساهمة في 09.08.11 3:50 من طرف كليوباترا

جزاكى الله خيرا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 09.08.11 3:50 من طرف روان

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 09.08.11 4:45 من طرف princess saso

حلوه اوىىىىىىىىىىىىى بس لو سمحتى عايزه اعرف بيتقدم معاها حاجه زى الطحينة وكده ولا ايه لو عملتها باللحمة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 09.08.11 8:07 من طرف روان

@princess saso كتب:حلوه اوىىىىىىىىىىىىى بس لو سمحتى عايزه اعرف بيتقدم معاها حاجه زى الطحينة وكده ولا ايه لو عملتها باللحمة

ممكن تمليلها صوص كاتشب حار
بس الطحينه معتقدش
وتعملي رز بالصنيبر والمكسرات
وتبقي اكله جميله

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى