منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
روان
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11113
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
15082010
السمبوسة بالخضار و الجبنة



المقادير:

رقاق سويتز او اي
رقاق

- الحشوة :
2 علبة كبيرة جبن كرافت مبشورة
4 حبات جزر مبشور

2 بصل اخضر مقطع صغير
قليل من الكزبرة المفرومة
قليل من البقدونس
المفروم
ملعقة صغيرة كمون مطحون


الطريقة:

- نقوم بخلط
جميع مقادير الحشوة .
- نحشي الرقاق بملعقة كبيرة من الحشوة ثم نلفها على شكل
مثلثات .
- نقلي السمبوسة في الزيت الحار و تقدم فوراً .
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
في 09.08.11 3:50كليوباترا
جزاكى الله خيرا
avatar
حلوه اوىىىىىىىىىىىىى بس لو سمحتى عايزه اعرف بيتقدم معاها حاجه زى الطحينة وكده ولا ايه لو عملتها باللحمة
@princess saso كتب:حلوه اوىىىىىىىىىىىىى بس لو سمحتى عايزه اعرف بيتقدم معاها حاجه زى الطحينة وكده ولا ايه لو عملتها باللحمة

ممكن تمليلها صوص كاتشب حار
بس الطحينه معتقدش
وتعملي رز بالصنيبر والمكسرات
وتبقي اكله جميله
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى