وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 الاومليت الايطالى اللذيذ بالجبنه و الزيتون و اللحم المدخن او السجق بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
22022012
مُساهمةالاومليت الايطالى اللذيذ بالجبنه و الزيتون و اللحم المدخن او السجق بالصور


الاومليت الايطالى اللذيذ بالجبنه و الزيتون و اللحم المدخن او السجق بالصور


ديه فكره بسيطه اوى لعمل الاومليت و لذيذ جدا للتغير عن البيض العادى او الاومليت العادى

المقادير

بيض
فلفل رومى
جبنه رومى - و يفضل جبنه موتزاريل
زيتون اسود
ملح و فلفل أسود
يمكن اضافه لحم مدخن او سجق او اى اضافات تحبينها

الطريقه

هنقطع الخضروات و الزيتون المخلى و نضرب البيض كويس و نحط عليه الخضروات و الجبنه و الزيتون

و بعدين ندهن الطاسه سمنه او زبده و بعض قطرات الزيت

















كاتب الموضوع : نفرتيتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

الاومليت الايطالى اللذيذ بالجبنه و الزيتون و اللحم المدخن او السجق بالصور :: تعاليق

انا فعلا بحبة بالطريقة دى اوى علشان ما بحبش البيض سادة خالص جميل تسلم ايدك
انا كمان مش بحبه غير كده بالهنا و الشفا يا قمر
 

الاومليت الايطالى اللذيذ بالجبنه و الزيتون و اللحم المدخن او السجق بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: المعجنات والبيتزا والساندوتشات-
انتقل الى: