منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
04022012
الطريقة الاصليه لخلطه كنتاكى





المقادير
ماء بصله كبيره

اربع فصوص ثوم مهروس ناعم جدا

ملعقة كبيرة كسبره ناشفه مطحونه

2 ملعقه كبيره عصير ليمون

2 ملعقه كبيره خل

2ملعقه كبيره سماق

ممكن اضافة ملعقه فلفل احمر مطحون

دجاجه مقطعه 10 قطع

2 كوب دقيق ابيض

3 بيضات

ملح وفلفل

زيت غزير للقلي

الطريقه
نتبل الدجاج من الليل ونطلعه تاني يوم
بعدين تجيبي الدقيق وتحطي الدجاج وتغطيه بالدقيق
بعدين تحطيه على البيض وترجعيه تاني على الدقيق
وتغطيه كويس تحطيه على الزيت على نار متوسطه
لمدة 10 دقايق

طبعا تسوي معاه بطاطس مقلي
وتوميه وطريقتهاعلبة .ادي وملعقتين مايونيزوفصين ثوم
مهروس ملح وكمون تقلب جيدا واخيرا نحط شوية زيت زيتون
ونخلط
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى