منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
elmog elhady
اميره جديده
اميره جديده
عدد المساهمات : 37
الاوسمه :
07082010


المقادير

نصف كيلو برغل مغسول ومنقوع لمدة ربع ساعة
4 حبات خيار مقطعة مكعبات
5 ملاعق كبيره نعناع مفروم
3ملاعق جرجير مفروم
نصف حزمة بقدونس مفروم
3 ملاعق كبيرة حبق طازج ومفروم
5 حبات طماطم صغير جدا (بيبي طماطم)مقطعة الى نصفين
ملعقة اكل ملح حسب الذوق
ملعقة فلفل اسودمطحون حسب الذوق
عصير ليمونه حامضة
نصف كاس زيت زيتون
----------------------------------------
الطريقة:
يصفى البرغل جداا من الماء ويوضع في وعاء زجاجي ويتبل بقيل من الملح والفلفل
اضيفي الخيار والبقدونس والنعناع والحبق والطماطم وقلبي المكونات جيداا ,, اضيفي عصير الليمونة الحامضة وزيت الزيتون ,, وباقي الملح والفلفل ,,وقلبي جيداا,, ضيعيها في صحن التقديم وجميلهابشرائح الليمون ,, وعليكم بالعافية ,,
:cherry: :cherry:
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
في 07.08.10 4:58كليوباترا
avatar
في 07.08.10 7:56فريسكااا
يسلمووووووووووووو
بس سؤال هو ايه الحبق بعد اذنك يعنى؟
avatar
في 22.08.10 1:51elmog elhady
تسلموا يا قمرات ,, فريسكا الجميلة معلش اني اتأخرت في ردي عليكي واعذوروني لو اتأخرت علي حد فالرد لاني النت فيه مشكلة عندي مع صفحة الجروب مش بعرف دايمن ادخل بسهولة واوقات كتير ببقي مشغولة,, بصي يا قمر الحبق هو الريحان والافضل طبعا انه يكون فريش
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى