منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
18012012
بيتزا ستافت كراست بالصور
ا

ول خطوه حضري العجينه اي عجينه بيتزا انتى متعوده عليها
( مقادير عجينه بيرو : 2 كوب دقيق - 2 ملعقة زيت زيتون - بيضة - نصف كوب لبن (حليب) - خميرة بيرة + ملعقة سكر )
اعجني العجينه و اتركيها تختمر ثم افرديها




وبعدين حطيت الصينية على العجينة .. والزيادات قطعتها شرائط بالشكل ده


وبعدين الجزء الأصعب فى الموضوع ... انى أنقل العجينة بعد التقطيع للصينية ..
بس الحمد لله نجحت ولفيتها على النشابة وحطيتها فى الصينية


جبت جبنة شيدر وقطعتها مكعبات وحطيت على كل شريط مكعب جبنة
ولفيتها رول وبعدين وقفتها بزاوية على حافة الصينية




لغاية ما انتهيت من كل الشرايط .. بقت بالشكل ده


بعد كدة دهنتها بالزيت .. الشرايط بس .. وحضرت كورن فليكس وكسرته بإيدى ..


وبعدين حطيته على الشرايط اللى لفيتها بالجبنة .. والزيت ساعد ان الكورن فليكس يمسك فيها
ودهنت البيتزا بصلصة البيتزا


عملتها على السريع (ملعقة زيت وكوب عصير طماطم وفصين ثوم مفروم وملح وفلفل وسبتها على النار لغاية ما تتسبك)
وحطيت عليها فلفل اخضر مقطع وزيتون وبس


واخيرا الجبنة الموتزريلا




ودخلتها الفرن حوالى 30 دقيقة او لغاية ما تستوى والجبنة تذوب
ودى النتيجة






مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 18.01.12 21:15دكتورة يارب تيقى مشهورة
حلوة اوى لازم اجربها
تسلم ايدك
;)
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى