منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 26 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 26 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
15012012
طريقه عمل كباب الدجاج و كباب اللحم بالصور

الاول نتبل الدجاج او اللحمة


تتبيلة الدجاج عباره عن دجاج صدور مقطع لمكعبات

في الخلاط ( زبادي وثوم وفلفل رومي )
ثم يضاف لها المقادير التاليه لتصبح جاهزه :

الخل وعصيرالليمون والملح والكركم والبهارات والفلفل الاسود






حطينا الدجاج في التتبيله علشان ندخلها الثلاجه مو اقل من سبع ساعات او من الليل




الحين نجي لتتبيلة اللحم

في الخلاط (زبادي وثوم )
ثم يضاف لها
شرائح البصل والخل والليمون والملح والبهارات والفلفل الاسود والكمون
وشوية زيت زيتون وملعقة كبيره كاتشب
انا مافرمت البصل لان امي تقول البصل يغير لون اللحمه ويغمق لونها



حطينا اللحم في التتبيله علشان ندخلها الثلاجه نفس الشيء مو اقل من سبع ساعات او من الليل




قبل موعد الشوي

جهزي الاتي

1- صواني التيفال تغطينها بالقصدير





2- اعواد الشوي والطماطم والبصل والفلفل الرومي مقطع لارباع



غلفتها




3- سويت سلطة فتوووش وجهزت شرائح البصل بالسماق













زوووم




صفيتها على صواني التيفال




دخلتها الفرن شوايه



اسويها على دفعتين

اخلص الدفعه الاولى بعدين انزلها تحت علشان تجلس بحرارة الفرن
واسوي الدفعه الثانيه
كل ماعليك هو بس تقليب اعواد الشوي



تقدم مع البطاطس المقليه والخبز وماانسى الفتوش

وطبعا لو في صحن حمص كان ياسلاااااااااااااااام

مااطول عليكم

النتيجه النهائيه



مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
تسلم ايدك جامد جدا
avatar
تسلم ايدك يانفرتيتي وهجربها ان شاء الله
بس شكلهااااااااااااااااااااااااا تحفةةةةةةةةة وتفتح النفس
تصدقي جوعتينى ؛))
هههههههههههههههههههههه
بارك الله فيك ياقمر ومانتحرمش من وصايفك الجامده دى
avatar
حلوه اوي التتبيله
وكمان عجبتني فكره الصنيه بالقصدير وفي الفرن

ربنا يخليكي وتجيبي لنا افكار واكلات حلوه

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى