منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 24 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 24 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
02012012
ألذ حواوشي بالصور و طريقه تسويتي الخاصه
المقادير

1/2 كيلو لحم مفروم ناعم
1 بصلة كبيرة مفرومة
1 فلفل أخضر رومي كبيرة ( بارد أو حار حسب الرغبة)
1 طماطم صغيرة مفرومة بالمبشرة
ملح و فلفل أسود و بهارات
1 ملعقة سمن كبيرة
خبز أسمر مقطع انصاف
زيت زيتون لدهان الخبز
ورق الومنيوم لتغليف الخبز

الطريقة

نخلط جميع المقادير معا و تترك 1/2 ساعة



نحشي الخبز بالحشوة بكمية مناسبة



ثم ندهن الخبز بزيت الزيتون من الجهتين دهن خفيف



و نغلف الخبز بالالومنيوم
و نضعها في الصينية و دي الصورة بعد الانتهاء من الكمية كلها



و نضعها في الفرن الساخن مسبقا و نشغل الفرن من تحت فقط
لمدة 1/2 ساعة تقريبا و بعدها نقلب الحواوشي علي الجهة الاخري و نخليها بالفرن 1/3 ساعة مرة اخري
و ننزع عنها الالومنيوم و تقدم ساخنة



و بالهنا و العافية

الجزء اللى فات ده منقول طريقتى فى تسويه الحواوشي هى

انك تحطى نقطتين زيت فى طاسه و تحمري فيها ارغفه الحواوشي لغايه ما يتحمر الوش كويش و بعدين تتقلب على الوجه الاخر لغاي ما يتحمر كويس و لو حسيتي انها محتاجه تستوى لسه حطيها شويه صغيرين فى الفرن و بالهنا و الشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
الله يهنيكي وتسلمو ايديكي
avatar
:نورتونىى:
جميل تسلم ايديكي راائع



أن برضه بسويه زيك من فوق أوفر في الوقت


استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى