منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 23 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 23 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

سجق اسكندرانى حراق بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

26122011

مُساهمة 

default سجق اسكندرانى حراق بالصور




سجق اسكندرانى حراق بالصور
مكونات الطبق
=======







سجق بلدى مسلوق ومقطع - فلفل ألوان - طماطم مقطعة - بصلة مفرومة وثوم مفروم


ممكن تضيفي قرون فلفل أخضر شطة


أول حاجة تدبلي البصل والتوم مع زيت درة أوزيتون







ثم نضع الفلفل بأنواعه ونقلبه خمس دقائق





ثم نضع الطماطم ونخليها تتسبك شويه
ا



وآخر حاجة السجق ونخليه يتسبك مع الخلطة حوالي ربع ساعة ولاتنسي الملح والفلفل الأسود





وفي النهاية نغرف في طبق ونزينه بالبقدونس وده شكله وطعمه ولا أروع







وبألف هنا وشفا

منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

سجق اسكندرانى حراق بالصور :: تعاليق

مُساهمة في 15.02.12 1:48 من طرف دوما توك

جوعتينى تسلم ايدك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى