منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 23 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 23 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

مكرونه باللحم المفروم و الجبن شكلها بجد يفتح النفس بالصور

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

29112011

مُساهمة 

default مكرونه باللحم المفروم و الجبن شكلها بجد يفتح النفس بالصور




مكرونه باللحم المفروم و الجبن شكلها بجد يفتح النفس بالصور


نحتاج الآتي ::::



طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة



لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل

الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي



اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل

نصفيها ونشطفها بماء جاري

وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان

المكرونه ما تلزقش في بعضها



في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

ونقلب لحد ما ياخد اللون البني



بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه

لحد ما قوامها يتخن



في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه



ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك

وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط

الناعم عشان تطلع بسهوله



بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي


كل واحده باللحمه كويس اوي





في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش

بعد ما نرش الجبنه علي الوش

ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده

نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها

دا شكلها من فوق



ومن الجمب





ملحوظه :

شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو

ش محشيين كويس

عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى