منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 30 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 30 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
lovelyeve
اميره برونزيه
اميره برونزيه
رقم عضويتك : 24660
عدد المساهمات : 1672
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مدرسه
12112011
بسم الله









المقادير
لحم مسلوق
شوربة لحم
كوب و نصف لبن ( حليب )
كوبين و نصف ارز منقوع ساعة
ملعقتين زبدة
ملعقة قشطة للوجه

الطريقه

بعد ما سلقنا اللحم بالطريقة بتاعتنا
نبتدي نجهز البرام
نحط قطع اللحم في قاع البرام
نصفي الارز المنقوع تماما من المية و نقلبه بقطعة الزبدةو بعد كدة نحطه فوق اللحم
ننزل باالبن عليه و نكمل شوربة لحد ما نغطي الارز تماما ( كاننا هنفلفله )
و نحط قطعة القشطة على الوجه عشان تخليه محمر و يجنن كدة
نكون مسخنين الفرن جداااااااااااااااااااااا و نحط البرام في صينية و ندخله الفرن و اول ما نلاقيه اتشرب السوائل و الوجه اتحمر نقطيه و نرجعه الفرن مرة تانية لحد ما نتاكد ان الارز استوى تماما
و بالف مليون هنا و شفا


منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
تسلم ايديك
الواحد جاع

بارك الله فيك
avatar
:نورتونى :
avatar
wooow gw3tennnnny tslm edddk
avatar
:نورتونى :
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى