منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» مطابخ الاكليريك ( شركة بلت ان للمطابخ 22759390-01211445057)
أمس في 19:47 من طرف minamrmr

» (الأميرة)متميزون في تصنيع ارواب التخرج والكابات والأوشحه للجامعات والمدارس
أمس في 17:41 من طرف joka.jaky

» الأميرة_ متخصصون في صناعة اليونيفورم لجميع المجالاتUniforms companies in Egypt
أمس في 16:21 من طرف joka.jaky

» اكرم لتصنيع وتوريد ارواب وقبعات وأوشحة وملابس التخرجUniforms Company in cairo
أمس في 15:19 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 14:43 من طرف besa

» شركة أكرم _متخصصون في تصنيع جميع انواع اليونيفورمUniforms factory in Egypt
أمس في 14:39 من طرف joka.jaky

» مصنع السلام_تصنيع جميع انواع اليونيفورم والملابس الجاهزة(تصنيع لحساب الغير)
أمس في 13:39 من طرف joka.jaky

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 13:35 من طرف lolomagdy

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 13:11 من طرف samahreda

» شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
أمس في 13:04 من طرف samahreda

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 21 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 21 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

برام الارز المعمر باللحم في الفرن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

12112011

مُساهمة 

default برام الارز المعمر باللحم في الفرن




بسم الله









المقادير
لحم مسلوق
شوربة لحم
كوب و نصف لبن ( حليب )
كوبين و نصف ارز منقوع ساعة
ملعقتين زبدة
ملعقة قشطة للوجه

الطريقه

بعد ما سلقنا اللحم بالطريقة بتاعتنا
نبتدي نجهز البرام
نحط قطع اللحم في قاع البرام
نصفي الارز المنقوع تماما من المية و نقلبه بقطعة الزبدةو بعد كدة نحطه فوق اللحم
ننزل باالبن عليه و نكمل شوربة لحد ما نغطي الارز تماما ( كاننا هنفلفله )
و نحط قطعة القشطة على الوجه عشان تخليه محمر و يجنن كدة
نكون مسخنين الفرن جداااااااااااااااااااااا و نحط البرام في صينية و ندخله الفرن و اول ما نلاقيه اتشرب السوائل و الوجه اتحمر نقطيه و نرجعه الفرن مرة تانية لحد ما نتاكد ان الارز استوى تماما
و بالف مليون هنا و شفا


منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

برام الارز المعمر باللحم في الفرن :: تعاليق

مُساهمة في 12.11.11 0:19 من طرف نفرتيتي

تسلم ايديك
الواحد جاع

بارك الله فيك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 12.11.11 0:32 من طرف lovelyeve

:نورتونى :

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 12.11.11 0:38 من طرف sweetmannga

wooow gw3tennnnny tslm edddk

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 12.11.11 0:53 من طرف lovelyeve

:نورتونى :

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى