منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

برام الارز المعمر باللحم في الفرن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

12112011

مُساهمة 

default برام الارز المعمر باللحم في الفرن




بسم الله









المقادير
لحم مسلوق
شوربة لحم
كوب و نصف لبن ( حليب )
كوبين و نصف ارز منقوع ساعة
ملعقتين زبدة
ملعقة قشطة للوجه

الطريقه

بعد ما سلقنا اللحم بالطريقة بتاعتنا
نبتدي نجهز البرام
نحط قطع اللحم في قاع البرام
نصفي الارز المنقوع تماما من المية و نقلبه بقطعة الزبدةو بعد كدة نحطه فوق اللحم
ننزل باالبن عليه و نكمل شوربة لحد ما نغطي الارز تماما ( كاننا هنفلفله )
و نحط قطعة القشطة على الوجه عشان تخليه محمر و يجنن كدة
نكون مسخنين الفرن جداااااااااااااااااااااا و نحط البرام في صينية و ندخله الفرن و اول ما نلاقيه اتشرب السوائل و الوجه اتحمر نقطيه و نرجعه الفرن مرة تانية لحد ما نتاكد ان الارز استوى تماما
و بالف مليون هنا و شفا


منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

برام الارز المعمر باللحم في الفرن :: تعاليق

مُساهمة في 12.11.11 0:19 من طرف نفرتيتي

تسلم ايديك
الواحد جاع

بارك الله فيك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 12.11.11 0:32 من طرف lovelyeve

:نورتونى :

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 12.11.11 0:38 من طرف sweetmannga

wooow gw3tennnnny tslm edddk

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 12.11.11 0:53 من طرف lovelyeve

:نورتونى :

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى