استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
jeje abozied
اميره جديده
اميره جديده
عدد المساهمات : 62
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبة جامعية
30102011
المقادير:

نصف كيلو لحمة ضانى بدون عظام
5 فص ثوم
م-ص خل
م-ك بهارات
فلفل اخضر واحمر واصفر
ملح

فلفل اسود

كوب زبادى


الطريقة:

طريقة عمل اسياخ الضاني المشوية بالبطاطس

تقطع اللحمة مكعبات متساوية الحجم

ثم تحضر الاسياخ و توضع قطعة من اللحم الضانى و قطعة من الفلفل حتى انتهاء الكمية المجهزة

يضرب الزبادى بالشوكة و يوضع عليه البهارات والثوم والخل

و يترك اللحم الضانى يتبل لمده 8 ساعات

تشوى قطع اللحم الضانى بعد تنظيفها وتصفيتها من ماء التتبيل لمدة ربع ساعة سواء على الفحم او فى الفرن

و يتم تسقية اللحمة الضانى كل 5 دقائق في التتبيلة و تترك المشويات الضانى تستوى علي النار

تقدم اسياخ الضاني المشويه بالبطاطس البورية
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
ميله تسلم ايدك وكل سنه وانتم طيبين
avatar
تسلم ايديكى يا قمر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى