منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 32 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 32 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

فراخ محشوه بالسجق واللحم المفروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

21092011

مُساهمة 

???? فراخ محشوه بالسجق واللحم المفروم




المقادير::„„

فراخ مخليه~4/1ك لحمه مفرومة~بصلة مفرومة~4/1ك سجق~ملح~فلفل~بخار~بقسماط

الطريقة::„„

1يقشر السجق من القشرة الخارجيه وتخلط جيدت مع اللحمه المفرومة والبصل المفروم والملح والفلفل والبهار وملعقة البقسماط وتخلط جميعا جيدا
2يرش على قطع الفراخ المخليه ملح وفلفل ثم تحشى بالخلطة السابقة وتلف بطريقة اسطوانيه وتوضع فى ورق حرارى
3توضع اسطوانات الفراخ فى طبق حرارى وتزج فى الفرن حتى تنضج وتحمر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

فراخ محشوه بالسجق واللحم المفروم :: تعاليق

مُساهمة في 21.09.11 22:13 من طرف كليوباترا

حركات جامده واكلات جديده تسلمي يا مريانه يا قمر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 21.11.11 14:29 من طرف فتاة الاحزان

يسلم مرورك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى