وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 كباب الفاكهة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
20092011
مُساهمةكباب الفاكهة




المقادير:

  • 1/ 4 كيلو فراولة


  • 1/ 2 ثمرة كنتالوب مقشرة ومتقطعة لمكعبات
  • 2 ثمرة موز متقشرة ومقطعة لشرائح
  • فصوص برتقال متقطعة مكعبات
  • 2 ثمرة تفاح مقطعة مكعبات
  • 3/ 4 كوب كريمة لباني مخفوقة (اختياري)
  • عيدان خشب


ملحوظة:
ما تنسيش ترشي عصير ليمون على التفاح والموز؛ علشان لونهم ما يتغيّرش.

الطريقة:
1- أحضري الفراولة واغسليها كويس، وشيلي الرأس بتاعتها.

2- أحضري العيدان الخشب، وابدئي اغرسي في كل واحدة منها قطعة مختلفة من كل نوع فاكهة، واستمري على كده لغاية ما الفاكهة تخلص كلها.

3-
اضربي الكريمة وقدميها مع الفاكهة، وممكن تحطي عيدان الخشب دي في صينية
وترشي عليها سكر، وتدخّليها الفرن في درجة حرارة متوسطة، وتسيبيها لمدة 15
دقيقة، هتلاقي شكلها وطعمها تحفة.
كاتب الموضوع : روان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

كباب الفاكهة :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

كباب الفاكهة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: الحلويات الشرقيه والغربيه-
انتقل الى: