استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
20092011
البطاطس الأوروبية بالجبنة







المقاديــــر4 حبات كبيره من البطاطس

2 ملعقة كبيره من زيت نباتي

ملح خشن او عادي

4 قطع من الزبده

جبنه موزاريلا

قليل من الفلفل الاسود

فويل/قصدير

الطــــــريقـــة


أول خطوه حنشغل الفرن على درجه حراره 180
بعدين حنغسل البطاطس بمايه بارده







ننشف البطاطس بورق الكلينكس كويس جدا












بإستخدام الشوكه حنبتدي نشوك البطاطس في كل النواحي





نضيف الزيت على البطاطس ونخلطهم ونقلبهم كويس جدا




بعدين نضيف الملح وبرضو نتأكد ان نقلبه كويس




حنفتح الفرن ونكون حاطين صنيه او صاج مغلفه بورق الفويل/القصدير

علشان لما نيجي نحط البطاطس على الشوايه وينزل الزيت مايعملش دخان



حنسيبه يتخبز لمده ساعه كامله






حنطلعه من الفرن ونخلي بالنا لان بيكون جدا سخن

وبالسكينه حنقطع البطاطس بالطول

ونلاحظ ان كل الخطوات الجايه لازم بعد طلوع البطاطس مباشرة ماينفعش نستنى لغايه لما تبرد وإلا تبوظ الوصفه




وبعدين بالعرض حنعمل نص فتحه زي علامه +



ومن الجوانب نضغط عليه بالإيد





حنضيف قطعه من الزبده داخل البطاطس



وحتلاحظو ازاي دابت




وآخر خطوه حنضيف الجبنه الموزاريلا

وممكن كمان نعمل خلطه سهله وهي

قطع طماطم مكعبات + قطع بصل مكعبات+ صلصه طماطم+ ملح وفلفل

وعلى نار لغايه لما يندمجو كويس وبعدين نضيفها على البطاطس

بعد خطوه الزبده وفوق الخلطه دي نضيف عليها الجبنه





وبما ان البطاطس سخنه جدا فالجبنه حدوب ودا شكلها النهائي

بعد اضافه فوق الوش شويه من الفلفل الاسود




كدا احنا خلصنا وصفتنا واكيد الأكله دي جميله في الشتا مع الجو البارد

وطبعا انتو تقدرو تضيفو اختراعاتكم في الحشوات

وبالهنا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

جميييييييييييييل

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى