منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

السر فى احلى مكرونه بالبشاميل ممكن تاكليها

صفحة 1 من اصل 4 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4841
الاوسمه :

مُساهمةفاطمة الزهراء

بسم الله




ماعتقدش ان فى حد مابيحبش المكرونه بالبشاميل
انا انهارده جبتلكم احلى طريقه ليها الى جامعه كل الاسرار الى تخليها روعه ولا تقاوم

اولا البشاميل
وطبعا ده اهم مافى الموضوع والسر فى الطعم كله فيها
حتحمرى الدقيق حاجه بسيطه جدا فى زيت وزبده وبعدين تضيفى الحليب كوب حليب لكل معلقة كبيره دقيق وتقلبى لحد ماتتقل
طبعا كلنا عارفين الخطوات دى
لكن الاهم هو اننا حنضيف مكعب مرقة ماجى وشوية جبنه بارميجان او جبنه رومى مبشوره ونسيبهم يدوبو فى السخونيه وطبعا مش حنضيف ملح لان الماجى والجبنه بيظبطو الملح

ثانيا اللحمه
وانتى بتعصجيها اوعى تحمرى البصله جامد يادوبك تقلبيها حاجه بسيطه جدا مع الزيت وبعدين تضيفى البهارات ثم اللحمه
وماتنسيش تظبطى الملح


ثالثا المكرونه
ظبطى الملح بتاعها فى الميه وماتسيبيهاش لحد ماتتهرى


حتجيبى الصينيه وتضيفى مقدار المكرونه المسلوقه كلها وعليها اللحمه وعليها نص مقدار البشاميل الى عملتيه وبعدين تقلبيهم كلهم مع بعض كويس المكرونه واللحمه والشاميل
وبعدين على الوش تضيفى النص الباقى من البشاميل وتضيفى عليه جبنه شرايح لو عندك بتكون روعه ولو ماعندكيش تضيفى جبنه بارميجان او جبنه رومى مبشوره

وتدخليها الفرن تتحمر وماتسيبيهاش كتير قوى يادوبك الوش يتحمى

وبالهنا والشفا

وماتنسوش التقييم لو عجبتكم

صفحة 1 من اصل 4 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

السر فى احلى مكرونه بالبشاميل ممكن تاكليها :: تعاليق

avatar
ام انتصار
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 18572
عدد المساهمات : 4233
الاوسمه :
العمل/الترفيه : مهندسة كيميائية

مُساهمة في 03.09.11 12:52 من طرف ام انتصار

اممممممم تسلم ايديكى يا فطومة
وجارى التقييم
avatar
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4841
الاوسمه :

مُساهمة في 03.09.11 15:55 من طرف فاطمة الزهراء

تسلميلى يارب يا ام انتصار ياقمر
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :

مُساهمة في 03.09.11 18:34 من طرف نفرتيتي

بارك الله فيك جعانه ممممم
avatar
ronarona
اميره جديده
اميره جديده
رقم عضويتك : 22888
عدد المساهمات : 62
الاوسمه :

مُساهمة في 03.09.11 19:03 من طرف ronarona

تسلم ايدكي اقمر انا بعملها كده وساعات بحط انواع جبن تانيه بتديها طعم جميل بس الجبنه الرومى اطعم طبعا

صفحة 1 من اصل 4 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى