منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
veta 5m
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 19427
عدد المساهمات : 5211
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محامية
10082011
طريقة عمل اللازنيا


المقادير علبة لازنيا \ 500 جرام لحم مفروم \ بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة \ 3 فصوص ثوم \ ورق لاورا وبقدونس \ علبة كاتشب 250 جرام \ كوب صغير جبن موزاريلا مبشورة \ ببريكا وملح وفلفل اسود زيت زيتون\ تحضير البشاميل:[center] المقادير 2ملعقة زبدة \2ملعقة كبيرة دقيق \نصف لتر لبن \ ملح وبهارات الطريقه واحد فى اناء نضع الزبدة والبصل المقطع حتى يذبل ثم نضيف الثوم المفروم ناعما وبعد ذلك اللحم ونحرك جيدا ونضيف البقدونس وورق اللورا والبهارات . اثنين ونترك اللحم الى ان يستوى ثم نضيف الكاتشب ونتركها قليلا على النارثم نرفعها . ثلاثه فى قالب خاص بالفرن نضع طبقة من الصلصة البيضاء ثم طبقة لازانيا ثم اللحم المفروم باللصلصة ثم شوية بشاميل ونكرر العملية الى ان ينتهى المقدار



اربعه اخر طبقة نضع البشاميل ونرش الجبنة الموزريلا المبشورة فوق الوجه

خمسه نغطيها بورق الفويل وندخلها فرن درجة حرارته 180 درجة مئوية لمدة 30 او 40 دقيقة وبعد كده نشيل ورق الفويل وندخلها مرة تانية للفرن لمدة 10 دقائق حتى يحمر الوجه

وتقدم مع سلطة خضراء وبالهنا والشفا

مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
في 11.08.11 16:16كليوباترا
بموت فيها يا ميرفت بجد تسلم ايديكى
بجد تسلمى يا ميرفت انا بحب اللازنيا جدا جدا جداااااااااااااااااااااااااا
avatar
في 13.08.11 11:53manyensh
شكلها يفتح النفس والواحد صايم

وانا بموت فيها

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى