منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 44 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 44 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

البطاطس الفريسكس من كوك دوور

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

25072011

مُساهمة 

default البطاطس الفريسكس من كوك دوور




البطاطس الفريسكس من كوك دوور




بطاطس+كوب دقيق+ 2 ملعقة كبيرة بيكنج بودر+ نصف ملعقه فلفل احمر+ ملعقة كركم ملح



تقطع البطاطس صوابع ثم تخلط بالدقيق والبودر والفلفل والكركم والملح مع قليل من الماء حتى

تلتصق بالبطاطس تترك نصف ساعة ثم تقلى وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

البطاطس الفريسكس من كوك دوور :: تعاليق

مُساهمة في 25.07.11 5:02 من طرف روان

انا جربت الطريقه دي قبل كدا ومش ادت القرمشه بتاع البطاطس
اعتقد بيحطو كورن فليكس فيه
ياريت حد يفيدنا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 25.07.11 17:39 من طرف نفرتيتي

البطاطس الفريسكس مش بتبقي مقرمشه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 25.07.11 18:47 من طرف روان

انا اكلتها قبل كدا في ريستا
وكان عليها قشره زي بتاع فراخ كنتاكي بالظبط

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 25.07.11 21:02 من طرف نفرتيتي

اهههه بس دى مش بتاعت كوك دوور انا برده شاكه فى الدقيق بس اكيد فى بقسماط او كورن فليكس او حاجه كده

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى