منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
نفرتيتي
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 2
عدد المساهمات : 18504
الاوسمه :
07072011
خرشوف بالكيري




مكونات

12 حبة خرشوف (أرضي شوكي)
2 بصلة (مفرومة ناعمة)
1 ملعقة كبيرة ملح
2/1 ملعقة كبيرة فلفل أبيض
500 غرام لحمة غنم مفرومة ناعمة
1 ملعقة كبيرة زبدة
10 مربعات كيري



طريقه


سخّني مقلاة على النار، وضعي فيها بعض الزبدة ثم حمّري فيها البصل المفروم ل10 دقائق
أضيفي إليها اللحمة المفرومة، وتبّليها بالملح والفلفل الأبيض ثم اطهيها لمدة 15 دقيقة
إحشي بها الكرشوف وغطّيه بكيري. ضعيه في الفرن لمدة 4 إلى 6 دقائق ثم قدّميه


منقول من كيري
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

في 24.07.11 4:06روان
نفسي اعرف الخرشوف دا طعمه ايه عمري ما اكلته

avatar
في 24.07.11 13:52كليوباترا
روعه يا روان بموووووووووووووت فيه هاتيه هيعجبك اوي
في 27.07.11 8:18نفرتيتي
الخرشوف ده مالوش حل هاتيه و جربيه مش هتندمى
في 27.07.11 16:12emy ghanem
بجد وانا مش اكلته برضه بس شكلها تحفة اوى لازم اجربها ان شاء الله تسلمى يا توتة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى