وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 خرشوف بالكيري

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
07072011
مُساهمةخرشوف بالكيري


خرشوف بالكيري




مكونات

12 حبة خرشوف (أرضي شوكي)
2 بصلة (مفرومة ناعمة)
1 ملعقة كبيرة ملح
2/1 ملعقة كبيرة فلفل أبيض
500 غرام لحمة غنم مفرومة ناعمة
1 ملعقة كبيرة زبدة
10 مربعات كيري



طريقه


سخّني مقلاة على النار، وضعي فيها بعض الزبدة ثم حمّري فيها البصل المفروم ل10 دقائق
أضيفي إليها اللحمة المفرومة، وتبّليها بالملح والفلفل الأبيض ثم اطهيها لمدة 15 دقيقة
إحشي بها الكرشوف وغطّيه بكيري. ضعيه في الفرن لمدة 4 إلى 6 دقائق ثم قدّميه


منقول من كيري
كاتب الموضوع : نفرتيتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

خرشوف بالكيري :: تعاليق

رد: خرشوف بالكيري
مُساهمة في 24.07.11 4:06 من طرف روان
نفسي اعرف الخرشوف دا طعمه ايه عمري ما اكلته

رد: خرشوف بالكيري
مُساهمة في 24.07.11 13:52 من طرف كليوباترا
روعه يا روان بموووووووووووووت فيه هاتيه هيعجبك اوي
رد: خرشوف بالكيري
مُساهمة في 27.07.11 8:18 من طرف نفرتيتي
الخرشوف ده مالوش حل هاتيه و جربيه مش هتندمى
رد: خرشوف بالكيري
مُساهمة في 27.07.11 16:12 من طرف emy ghanem
بجد وانا مش اكلته برضه بس شكلها تحفة اوى لازم اجربها ان شاء الله تسلمى يا توتة
 

خرشوف بالكيري

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: السلطات والمشهيات والمخللات-
انتقل الى: