منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
veta 5m
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 19427
عدد المساهمات : 5211
الاوسمه :
العمل/الترفيه : محامية
22062011

default الباستا فلورا

تقييم المساهمة: 100% (1)
♨ الباستا فلورا

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
♨ المقادير :
---------------
2 كوب دقيق
2 بيضة
ثلثين كوب سمن
ثلثين كوب سكر
1ملعقة فانيليا كبيرة
1 ملعقة بيكنج بودر
4 ملاعق كبيرة مربى " أي نوع حسب الرغبة "

♨ طريقة التحضير والطهى :
------------------------------------
تخلط المقادير جميعاً مع بعضها البعض ما عدا المربى حتى نصنع عجين متجانس مائل للتماسك اكثر من الليونة
نقسم العجينة ثلثين وثلث نفرد الثلثين فى صينية متوسطة الحجم
تفرد المربى فوق العجين المفرود فى الصينية
نبشر باقى العجينة بالمبشرة فوق الصينية أو نعملها على هيئة أصابع طويلة ترص طولياً وعرضياً على هيئة مربعات على العجينة المفرودة فى الصينيةوهذه هى الطريقة الاصح
تدخل الفرن لمدة تتراوح بين 15 و25 دقيقة ودرجة حرارة الفرن 180 درجة مئوية
جربوها بتبقى تحفة فى انتظار التقييم شكرا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
في 23.06.11 1:38كليوباترا
شكلها واضح بحبها جدا تسلمي يا ميرفت روووووووعه ربنا يكرمك يارب
avatar
في 23.06.11 1:42monaalunaa
يا تري لو عملتها بمربي البرتقال هتبقي حلوة
في 23.06.11 1:47veta 5m
هتبقى حلوة يا منمن عشان انت اللى هتعمليها انا باعملها بالمشمش والبرتقال عشان مش بحب مربى الفراولة
avatar
في 23.06.11 4:28monaalunaa
تسلميلي يا مرفت ان شاء الله هجربها واقولك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى