استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
22062011





في مقلاة عميقة ضعي قليل من الزيت
النباتي + 2حبة بصلة متوسطة مفرومه ناعم +3 فصوص ثوم
مفروم +1حبة فلفل اخضر مقطع شرائح واتركيه على نار متوسطة حتى
يكتسب البصل لون ذهبي






) 500 غرام دجاج صدور بدون العظم والجلد مقطعة إلى شرائح
طويلة ورفيعة حتئ لاتاخذ وقت في الأستواء (( يوضع الدجاج في صلصة
مكونه من: علبة زبادي + 3 م ك خل + بهارت على ذوقك وتجمد لحين
الإستخدام))



3) نضع الدجاج على البصل
4) نضع علبة زبادي + بهار مشكل +ملح+بابريكا + فلفل أسود + كركم ويحرك ويترك على نار هادئه ويكون جاهز بعد 10 دقائق .
5) نضع الدجاج في ساندويش طويل نضع في الساندويش مايونيز

+
سلطة + الدجاج + صلصة الثوم + جبن شرائح يقدم مع بطاطس مقلية

باهناء م الشفاء
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
روعه روعه بحبها اوي تسلم ايديكى يا رب
avatar
كليوباترا كتب:روعه روعه بحبها اوي تسلم ايديكى يا رب
تسلمى يا كليوباترا ربنا يخليكى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى