وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
شاطر | 
 

 كفتة الجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
19052011
مُساهمةكفتة الجمبرى


المقادير : كيلو جمبري/ 2 بصلة متوسطة/ 1 كوب ارز مغسول ومنقوع لمدة ساعتين/ثوم مفروم بقدونس,شبت,كزبرة,ملح,فلفل اسود,فلفل حار,قليل من الزعتر,حبهان مطحون,ملعقة صغيرة قرفة ,ليمونة طريقة التحضير والطهى: ---------------------------------- 1]نطحن الارز اولا ومعه التوابل 2]نفرم الجمبرى مع الخضرة والبصل والثوم بالكية وبعد ذلك نضيف عليهم عصير الليمونة 3]نخلط الارز المطحون مع التوابل الى الجمبرى المفروم مع اليصل والثوم والخضرة ونعجنهم مع بعض جيدا الى ان يصبح القوام متجانس ويسهل تشكيله 4]نشكل من هذا الخليط كرات او اصابع ثم ندحرجها فى دقيق ونرصها فى طبق حتى الانتهاء من الكمية 5]نقوم بتحمير الكفتة فى درجة حرارة عالية على ان يكون تحمير غزير 6]تفدم الكفتة مع ارز بالكارى وسلطة خضراء وبالهنا والشفا
كاتب الموضوع : veta 5m
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

كفتة الجمبرى :: تعاليق

رد: كفتة الجمبرى
مُساهمة في 19.05.11 16:48 من طرف monaalunaa
شكلها جامد تسلم ايدك
رد: كفتة الجمبرى
مُساهمة في 19.05.11 23:33 من طرف veta 5m
تسلمى يا منمن بجد تحفة عن تجربة وميرسى على ذوقك
رد: كفتة الجمبرى
مُساهمة في 19.05.11 23:42 من طرف كليوباترا
بحبها اوى اوى تسلم ايديكى geek
 

كفتة الجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى: