منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

كفتة الجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

19052011

مُساهمة 

default كفتة الجمبرى




المقادير : كيلو جمبري/ 2 بصلة متوسطة/ 1 كوب ارز مغسول ومنقوع لمدة ساعتين/ثوم مفروم بقدونس,شبت,كزبرة,ملح,فلفل اسود,فلفل حار,قليل من الزعتر,حبهان مطحون,ملعقة صغيرة قرفة ,ليمونة طريقة التحضير والطهى: ---------------------------------- 1]نطحن الارز اولا ومعه التوابل 2]نفرم الجمبرى مع الخضرة والبصل والثوم بالكية وبعد ذلك نضيف عليهم عصير الليمونة 3]نخلط الارز المطحون مع التوابل الى الجمبرى المفروم مع اليصل والثوم والخضرة ونعجنهم مع بعض جيدا الى ان يصبح القوام متجانس ويسهل تشكيله 4]نشكل من هذا الخليط كرات او اصابع ثم ندحرجها فى دقيق ونرصها فى طبق حتى الانتهاء من الكمية 5]نقوم بتحمير الكفتة فى درجة حرارة عالية على ان يكون تحمير غزير 6]تفدم الكفتة مع ارز بالكارى وسلطة خضراء وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

كفتة الجمبرى :: تعاليق

avatar

مُساهمة في 19.05.11 16:48 من طرف monaalunaa

شكلها جامد تسلم ايدك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 19.05.11 23:33 من طرف veta 5m

تسلمى يا منمن بجد تحفة عن تجربة وميرسى على ذوقك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 19.05.11 23:42 من طرف كليوباترا

بحبها اوى اوى تسلم ايديكى geek

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى