جربتي صنية البطاطس البيضا

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

avatar
آية عبد الرحمن
رقم عضويتك : 11115
عدد المساهمات : 137
الاوسمه :

مُساهمةآية عبد الرحمن

جربتي صنية البطاطس البيضا
ايوة بيضا مش حمرة ومفهاش بصل كمان ايه رايك 👅 خلاص خلاص متزعليش
تعالي لما اقولك تعمليها ازاي :

HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY
سيبك من اللي بترقص وركزي معايا ياأطلعك برة المطبخ ها هتركزي ولا 😕
المهم:
1- هاتي الفرخه ونظفيها خليها زي الفل وريحتها حلوة " الدقيق والملح واللمون"
2- قطعي الفراخ 8 حتت لتعرفي ولا لا
" قطعي الاول اربع حتت صدرين وفخدين وبعدين الصدر 2 الفخد 2" ماشي عرفتي هتقطعيها ازاي
3- راحه فين خدي مش هتسلقيها نظفيها وبس وسبيها تتصفي :bball:
4- هاتي صنيه وادعكيها سمن او زيت علي حسب رغبتك بس حاجه بسيطه متبهدليش الدنيا
5- هاتي البطاطس قطعيها صوابع طخينه ازاي تعالي:
شغلي مخك عشان مش هقول غير مرة البطاطسايه تقسميها 2 بالعرض وال2 دول تقسميها 2 بالطول فهمتي حاجه وهكذا يارب تكوني معايا عالخط
6- حطي البطاطس فالصنيه ونزلي عليها الفراخ
7- حطي البهارات" ملح - فلفل- قرفه- يهار مشكل "

8- راس توم كامله قشريها فصوص سليمه مالك مش عجبك ليه وراكي ايه اجي اقشرهالك :يا سلام: ورشيها علي الصنية
9- حطي الصنية عالنار وصبي عليها كوبيتين مية لو لاقتيها محتاجه ميه زوديها
10- اعصري لمون ربع كوبايه معقول
11-لما الميه تغلي اوي نزلي العصير بتاع اللمون وهاتي زعتر وافركيه علي جميع انحاء الصنيه
وبعدين معاكي تفركيه
" حطيه بين اديكي وكانك بتفعصيه بس براحه ايدك تطلع ورا وقدام"
12- تتبعيها كل شويه عشان الميه متنشفش وتظيعي الزوم وحلاوته بحبكم
ولما تلاقي المياة باقت مناسبه باقت زوم حلو دخليها الفرن وسيبها حبه لحد ما تتحمر وطلعيها وبس وبالهنا والشفا

ممممممممممممممممممممممممممممممم لذيذة هههههههههههههه جوعتوني
عارفين اللي هتمشي من غير تقييم مش هزعل منها بس انا تعبت لحد ما كتبت :roll:

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
جربتي صنية البطاطس البيضا :: تعاليق
emy ghanem
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 9301
عدد المساهمات : 4048
الاوسمه :

مُساهمة في 18.05.11 18:20 من طرف emy ghanem

ايه عايزة اعترفلك بحاجة انا خايفة اجى ادخل موضوع من مواضيعك تانىاضرب بونيه ولا حاجة انا حاسة انك هتضربينا بقى الصراحة بس شكل الصينية كدة تستاهل بؤى بس ايه الشغل الجامد ده انا عايزة كمان ظبطينا بس من غير شخط ونطر مش هتبهدلينا يعنى عشان هتعلمينا ههههههههههههههههههه
avatar
كليوباترا
ملكه المنتدى
ملكه المنتدى
رقم عضويتك : 1
عدد المساهمات : 72492
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طبيبه اسنان

مُساهمة في 18.05.11 18:33 من طرف كليوباترا

هههههههههههههههه انتى سكره يا ايه بجد والصينيه البطاطس البيضه انا مجرباهه جربوها يا بنات تحفه بجد تسلمييا احلي ايه جزاكى الله خيرا وتم التقييم طبعاااااااااااا
avatar
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4841
الاوسمه :

مُساهمة في 18.05.11 18:45 من طرف فاطمة الزهراء

قيمنا يا ايه بس كنت عايزه اتعبك معايا واسألك سؤالين هو التوم ححطو فصوص كامله زى ماهو صح
والزعتر ضرورى اصل انا ماعنديش زعتر
avatar
آية عبد الرحمن
اميره حيويه
اميره حيويه
رقم عضويتك : 11115
عدد المساهمات : 137
الاوسمه :

مُساهمة في 18.05.11 20:33 من طرف آية عبد الرحمن

ههههههههههههههههههههههههه خلاص سماح المرة دي معتش هشخط بس تسمعوا وتركزوا ومحدش يسرح مني ده انا بحبكم

اه الفصوص كاملة زي ماهي قشريها ووزعيها فالصنيه من غير ما تدقيها والزعتر ممكن متحطيش بس بيدي طعم وريحه حلوة للاكل يا جميل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى