منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 32 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 32 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

طريقة عمل الريزو

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

16052011

مُساهمة 

default طريقة عمل الريزو




طريقة عمل الريزو ( رز بالفراخ)

بصي ياستي:
1- اما تجيبي فراخ صدور جاهزة او بالفرخه كامله
عادي اللي تحبيه المهم هتقطعي الفراخ قطع متوسطه (لاكبيرة اوي ولا صغيرة اوي)
عشان كمان يبقي المنظر العام الحلو
المهم بعد تنظيفها كويس (بالملح والدقيق واللمون )
عشان ريحتها تبقي حلوة ونظيفه كده تسبيها حبه تتصفي

2- هاتي الحلة وحطي فيها معلقه زيت بس مش كبيرة اوي ومعلقه حلوة كده من زبده او سمنة زي ما تحبي وتنزلي عليهم 3 معالق سكر كبار (اه سكر متخفيش) وقلبي ومتسيبهاش عشان السكر ميتحرقش منك لحد ما السكر تلاقيه داب
و اللون يبقي بني فاتح ( بكرر فاتح مش غامق اوي) وبعدها تسقطي علي طول الفراخ القطع اللي انتي نظفتيها وقطعتيها وسيباها تصفي

3- اسقطي بعدها كوبايه مياه مليانه ولو لاقيتي محتاجه مايه زودي متخفيش

4- نزلي ( الملح - الفلفل - بهار مشكل - معلقه قرفه كبيرة من معالق الاكل - كاري )

5- قلبي سبيها شويه وروحي هاتي الرز اغسيله كويس وبعدين اسقطيه علي الفراخ وظبطي عقد الرز بتاعك

6- وتابعي بقي كل شويه ( مش تسبيه وتجري وتروحي تتفرجي علي المسلسل)
7- ويسلام بقي لو شويه مكسرات ( لوز - صنوبر )
بس خلاص لحد ما الاكل يستوي وبالهنا والشفا ويلا كده كفايه عشان جعت

ملحوظه هامة :
1- خدي بالك من السكر عشان ميتحرقش واوعي اللون يغمق اوي عشان الاكله متبوظش
لان الخطوة دي اهم حاجه في الاكل كله
2- الاكله مش هتاخد منك كتير

واللي تجرب تقولي حلو وحش تعرفني ويارب تطلع حلوة وتعجبكم والا هيبقي شكلي وحش اوي
:cry: No Very Happy

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

طريقة عمل الريزو :: تعاليق

مُساهمة في 16.05.11 5:05 من طرف roro25285

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 16.05.11 5:35 من طرف lolla samir

ربنا يبارك لك
شكلها طعمة اوي
تسلم ايدك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 16.05.11 9:44 من طرف دوما توك

هجربها المرة الجايا ان شاء الله فى طبخ الفراخ
وهقولك ريى
تسلم ايدك على الوصفه المختلفه دى بجد كنت عاوزة اغير من المسلوقه والمشويه شويه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 16.05.11 12:09 من طرف آية عبد الرحمن

ان شاء الله مستنيه رايكم
اصل انا بحب التغيير في الاكلات اوي جعانه ممممم

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى