اعلان

طريقة عمل الريزو

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

avatar
آية عبد الرحمن
اميره حيويه
رقم عضويتك : 11115
عدد المساهمات : 137
الاوسمه :

مُساهمةآية عبد الرحمن

اعلان
طريقة عمل الريزو ( رز بالفراخ)

بصي ياستي:
1- اما تجيبي فراخ صدور جاهزة او بالفرخه كامله
عادي اللي تحبيه المهم هتقطعي الفراخ قطع متوسطه (لاكبيرة اوي ولا صغيرة اوي)
عشان كمان يبقي المنظر العام الحلو
المهم بعد تنظيفها كويس (بالملح والدقيق واللمون )
عشان ريحتها تبقي حلوة ونظيفه كده تسبيها حبه تتصفي

2- هاتي الحلة وحطي فيها معلقه زيت بس مش كبيرة اوي ومعلقه حلوة كده من زبده او سمنة زي ما تحبي وتنزلي عليهم 3 معالق سكر كبار (اه سكر متخفيش) وقلبي ومتسيبهاش عشان السكر ميتحرقش منك لحد ما السكر تلاقيه داب
و اللون يبقي بني فاتح ( بكرر فاتح مش غامق اوي) وبعدها تسقطي علي طول الفراخ القطع اللي انتي نظفتيها وقطعتيها وسيباها تصفي

3- اسقطي بعدها كوبايه مياه مليانه ولو لاقيتي محتاجه مايه زودي متخفيش

4- نزلي ( الملح - الفلفل - بهار مشكل - معلقه قرفه كبيرة من معالق الاكل - كاري )

5- قلبي سبيها شويه وروحي هاتي الرز اغسيله كويس وبعدين اسقطيه علي الفراخ وظبطي عقد الرز بتاعك

6- وتابعي بقي كل شويه ( مش تسبيه وتجري وتروحي تتفرجي علي المسلسل)
7- ويسلام بقي لو شويه مكسرات ( لوز - صنوبر )
بس خلاص لحد ما الاكل يستوي وبالهنا والشفا ويلا كده كفايه عشان جعت

ملحوظه هامة :
1- خدي بالك من السكر عشان ميتحرقش واوعي اللون يغمق اوي عشان الاكله متبوظش
لان الخطوة دي اهم حاجه في الاكل كله
2- الاكله مش هتاخد منك كتير

واللي تجرب تقولي حلو وحش تعرفني ويارب تطلع حلوة وتعجبكم والا هيبقي شكلي وحش اوي
😢 No Very Happy
اعلان

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
طريقة عمل الريزو :: تعاليق
avatar
roro25285
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 565
عدد المساهمات : 5063
الاوسمه :
العمل/الترفيه : dentist

مُساهمة في 16.05.11 5:05 من طرف roro25285

avatar
lolla samir
اميره خياليه
اميره خياليه
رقم عضويتك : 19779
عدد المساهمات : 830
الاوسمه :
العمل/الترفيه : في شركة سياحة

مُساهمة في 16.05.11 5:35 من طرف lolla samir

ربنا يبارك لك
شكلها طعمة اوي
تسلم ايدك
دوما توك
اميره خياليه
اميره خياليه
رقم عضويتك : 1877
عدد المساهمات : 828
الاوسمه :

مُساهمة في 16.05.11 9:44 من طرف دوما توك

هجربها المرة الجايا ان شاء الله فى طبخ الفراخ
وهقولك ريى
تسلم ايدك على الوصفه المختلفه دى بجد كنت عاوزة اغير من المسلوقه والمشويه شويه
avatar
آية عبد الرحمن
اميره حيويه
اميره حيويه
رقم عضويتك : 11115
عدد المساهمات : 137
الاوسمه :

مُساهمة في 16.05.11 12:09 من طرف آية عبد الرحمن

ان شاء الله مستنيه رايكم
اصل انا بحب التغيير في الاكلات اوي جعانه ممممم

للمشاركة انت بحاجه الى تسجيل الدخول او التسجيل

يجب ان تعرف نفسك بتسجيل الدخول او بالاشتراك معنا للمشاركة

التسجيل

انضم الينا لن يستغرق منك الا ثوانى معدودة!


أنشئ حساب جديد

تسجيل الدخول

ليس لديك عضويه ؟ بضع ثوانى فقط لتسجيل حساب


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى