منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المواضيع الأخيرة
» شركة يونيفورم بمصر_ موديلات لارواب التخرج والكاباتUniforms Company in Egypt
اليوم في 17:34 من طرف joka.jaky

» uniformالاميرة لجميع انواع اليونيفورم(نورد لكل الدول العربية)Uniforms Company in cairo
اليوم في 16:46 من طرف joka.jaky

» متخصصون في تصنيع ملابس التخرج Graduation(ارواب التخرج-الكابات-أوشحة)01200561116
اليوم في 16:16 من طرف joka.jaky

» تفصيل اي زي موحد بمصانعنا لكبرى الشركات والمؤسسات بالقاهرة والدول العربية
اليوم في 15:11 من طرف joka.jaky

» تفصيل جميع انواع اليونيفورم(مصنع السلام)تصنيع لحساب الغيرUniforms factory in cairo
اليوم في 14:33 من طرف joka.jaky

» البحوث الكمية
اليوم في 14:23 من طرف وائل ربوع

» افضل شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:44 من طرف besa

» التنظيف الممتاز يبدأ بخطوة
اليوم في 13:40 من طرف وائل ربوع

» مطابخ ( لسنا الوحيدون ولكننا الافضل مطابخنا ترضى جميع الاذواق 012445057 - 224759390 )Acrylic
اليوم في 13:39 من طرف minamrmr

» افضل شركة تشطيب ( عقاري للاسكان والتشييد والتطوير العقاري 01020115119)
اليوم في 13:24 من طرف lolomagdy

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 58 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 58 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

الارز على الطريقه الايطالى

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

15052011

مُساهمة 

default الارز على الطريقه الايطالى




الارز هنا بيختلف فى طريقة تسويته عن عندنا فى مصر هنا الارز لازم يكون معجن مش زى عندنا فى مصر لو شافوه كده يقولو عليكى ست بيت فاشله الرز لازم يكون مفلفل
بيسووه هنا ازاى لو مثلا انا عايزه اعمله بالسبانخ او بالجمبرى والكوسه او بفواكه البحر
بجيب زيت زيتون وفصين توم مبشورين اشوحهم فى الزيت وبعدين اضيف السبانخ مفرومه او اضيف الجمبرى والكوسه او اضيف فواكه البحر على حسب الى انا بعمله واشوحهم فى الزيت شويه وبعدين احط الرز وابتدى ازود ميه شويه شويه واقلب من غير ما اغطى على الرز وافضل اقلب وكل مالميه تنشف ازود الميه واقلب وافضل ازود ميه واقلب لحد مالرز يستوى بيكون فى الاخر معجن وكريمى كده ولو انا عاملاه بالسبانخ حزود شوية صلصه مع الميه وفى الاخر ازود شوية جبنه بارميجانو
وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

الارز على الطريقه الايطالى :: تعاليق

مُساهمة في 15.05.11 3:34 من طرف ام جنة وفرحة

حرام عليكي يابطة فكرتيني وجوعتيني لبعتيلي طبق ريزوتو بقي

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 15.05.11 3:35 من طرف كليوباترا

ايوه كده لازم بق ينستغلك وتجيبلنا احلي الاكلات تسلم يلينا يا فطومه يارب تصبحي علي الف خير

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 15.05.11 12:06 من طرف دوما توك

تسلم ايدك

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 15.05.11 15:05 من طرف فاطمة الزهراء

@ام جنة وفرحة كتب:حرام عليكي يابطة فكرتيني وجوعتيني لبعتيلي طبق ريزوتو بقي

من عيونى حالا يكون الطلب عندك ياقمر

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى