منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 11 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 11 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

الفشه والكرشه على الطريقه الايطالى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

15052011

مُساهمة 

default الفشه والكرشه على الطريقه الايطالى






الاول حتسلقى الفشه فى ميه فيها خل ونقطة ليمون وملح و ورق لورى ولما تستوى تطلعيها من الميه وتقشريها
وكمان حتسلقى الكرشه

وبعدين تجيبى شوية زيت وتحطى فيهم جزره مبشوره وبصله مبشوره وكرفس مبشور وتشوحيهم شويه على النار وبعدين تحطى فيهم الفشه والكرشه يتشوحو معاهم هما كمان وتحطى قرن شطه مع شوية صلصه وملح وتزودى شوية ميه وتسيبيهم يستوو مع بعض شويه وبعدين تقدميهم مع العيش او الرز

وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

الفشه والكرشه على الطريقه الايطالى :: تعاليق

مُساهمة في 15.05.11 18:01 من طرف emy ghanem

ياجامد يا جامد كمان كمان هههههههههههههههه
اى حاجة تتعلميها عرفيها لينا عشان اجوازنا يدعولك ههههههههههههههههه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 15.05.11 18:33 من طرف فاطمة الزهراء

من عيونى يا احلى ايمى اول باول حمدك بالاكلات الايطالى
انا فى واحده بتعلمنى اليومين دول وكل ماتعلمنى حاجه حجبهالكم جرى ان شاء الله

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 15.05.11 19:45 من طرف كليوباترا

واللهي شغل عالي لازم نستغل الاكل الايطالي طول ما انتى هناك يا فطومه تسلمى يارب

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 15.05.11 22:28 من طرف فاطمة الزهراء

تسلميلى يارب ياقمر وانا عيونى ليكم

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى