منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 26 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 26 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
فاطمة الزهراء
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 2609
عدد المساهمات : 4841
الاوسمه :
15052011


الاول حتسلقى الفشه فى ميه فيها خل ونقطة ليمون وملح و ورق لورى ولما تستوى تطلعيها من الميه وتقشريها
وكمان حتسلقى الكرشه

وبعدين تجيبى شوية زيت وتحطى فيهم جزره مبشوره وبصله مبشوره وكرفس مبشور وتشوحيهم شويه على النار وبعدين تحطى فيهم الفشه والكرشه يتشوحو معاهم هما كمان وتحطى قرن شطه مع شوية صلصه وملح وتزودى شوية ميه وتسيبيهم يستوو مع بعض شويه وبعدين تقدميهم مع العيش او الرز

وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
ياجامد يا جامد كمان كمان هههههههههههههههه
اى حاجة تتعلميها عرفيها لينا عشان اجوازنا يدعولك ههههههههههههههههه
avatar
من عيونى يا احلى ايمى اول باول حمدك بالاكلات الايطالى
انا فى واحده بتعلمنى اليومين دول وكل ماتعلمنى حاجه حجبهالكم جرى ان شاء الله
avatar
واللهي شغل عالي لازم نستغل الاكل الايطالي طول ما انتى هناك يا فطومه تسلمى يارب
avatar
تسلميلى يارب ياقمر وانا عيونى ليكم
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى